about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

عرضه گوشی Redmi Note 12 توسط شیائومی

شیائومی احتمالاً به زودی سری Redmi Note 12 خود را عرضه خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، غول فن آوری چینی شیائومی احتمالا اواخر ماه جاری میلادی از سری گوشی های هوشمند بالارده خود یعنی سری Redmi Note 12 پرده برخواهد داشت. این شرکت به وب سایت میکروبلاگینگ چینی Weibo اطلاع داد که دو فن آوری مهم را به ارمغان خواهد آورد که یکی از آن ها از اولین ها در جهان خواهد بود. لازم به توضیح است که هیچ بروزرسانی در نام دستگاه های اولیه وجود ندارد اما براساس گزارش ها ممکن است شیائومی از سه گوشی هوشمند جدید با نام های Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro+ رونمایی کند.

علاوه بر این، طبق گزارش های موجود، این گوشی های هوشمند ابتدا در چین و سپس به سایر بازارهای جهانی عرضه خواهند شد.

ویژگی های مورد انتظار از سری Redmi Note 12

طبق گزارش های موجود، انتظار می رود سری بعدی Redmi Note 12 چهار گوشی عرضه کند.

این سری گوشی های هوشمند احتمالاً با پشتیبانی از شارژ سریع ۲۱۰ واتی عرضه می شوند و ممکن است دارای سیستم دوربین پشتی ۲۰۰ مگاپیکسلی باشند.

سری Redmi Note 12 ممکن است با سیستم عامل اندروید ۱۳ به بالا و با لایه رابط کاربری MIUI روی آن اجرا شود.

در قسمت جلوی نمایشگر، ممکن است شیائومی دارای یک صفحه نمایش AMOLED با میزان تازه سازی 120 هرتز باشد.

 REDMI Note 12 استاندارد ممکن است توسط یک پردازنده MediaTek Dimensity تأمین شود.

گفته می شود که Redmi Note 12 Pro و Redmi Note 12 Pro+ مجهز به MediaTek Dimensal 1080 SoC هستند.

با عرضه سری Redmi Note 12، این شرکت ممکن است ایربادهای جدید ردمی بادز TWS را نیز معرفی کند. همچنین انتظار میرود که یک لپ تاپ جدید Redmi و یک تلویزیون هوشمند کاملاً جدید Redmi را به همراه داشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد