about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت چینی زدتی‌ئی گوشی گیمینگ اقتصادی خود را در فیلیپین عرضه می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوشی «Nubia Neo» دارای فناوری 5G از زدتی‌ئی شرط شرکت چینی در بخش گوشی‌های هوشمند بازی مقرون‌به‌صرفه و دارای «طراحی زیبایی‌شناسانه آینده‌نگر» با قیمتی جذاب است.

این دستگاه برای اولین بار در ژوئن گذشته در چین معرفی شد، ظاهری «ترانسفورمر» با چهره‌ای شبیه به ربات و چشمی زرد رنگ در پشت دارد و در رنگ خاکستری یا زرد موجود است.

در جلو، صفحه نمایش 6.67 اینچی LCD (IPS) با نرخ رفرش 120 هرتز و رزولوشن FHD+ 2400 x 1080 با بریدگی برای دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی دارد.

در زیر کاپوت، پردازنده 8 هسته‌ای «UNISOC T820 6» نانومتری 2.7 گیگاهرتزی با پردازنده گرافیکی «Mali-G57 MP4» با فرکانس 850 مگاهرتز تأمین می‌شود. این تراشه از 1x Cortex-A76 در 2.7 گیگاهرتز، 3x Cortex-A76 در 2.3 گیگاهرتز و 4x Cortex-A55 در 2.1 گیگاهرتز استفاده می‌کند که یکی از تواناترین‌ها در کلاس خود است.

این دستگاه با 8 گیگابایت رم، حداکثر 10 گیگابایت رم دینامیک (در مجموع تا 18 گیگابایت)، حافظه داخلی 128 گیگابایتی قابل ارتقا و ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با آجر شارژ سریع «USB-C 33W» جفت می‌شود.

دستگاه حتی دارای یک نوع سیستم خنک کننده نامشخص است.

جدا از مشخصات آماده بازی، از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی نیز استفاده می‌کند و با سیستم عامل اندروید 13 اجرا می‌شود.

هنوز اطلاعاتی در مورد قیمت محلی آن وجود ندارد. اما، حدود 200 دلار در سطح بین‌المللی به فروش می‌رسد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد