about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت شیائومی اعلام کرد ممکن است در سال جاری گوشی‌هایی باکیفیت دوربین 108 مگا پیکسل به بازار عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ مدیرکل شرکت شیائومی، لو وایبینگ (Lu Weibing) تبلیغاتی مبنی بر عرضه‌ی بسیاری از گوشی‌های این برند با دوربین 100 مگا پیکسلی منتشر کرد. قبل از این، مدل Note 9 Pro 5G با لنز اصلی 108 مگا پیکسلی در چین عرضه‌شده بود.

وایبینگ همچنین گفت برندهایی که پیش‌ازاین دوربین زمان پرواز (ToF) را تبلیغ می‌کردند، دیگر این دوربین‌ها را درگوشی‌های جدید خود استفاده نمی‌کنند؛ وی با بیان این مسئله از دیگر تولیدکنندگان به نحوی انتقاد کرد.

گوشی‌های ردمی از دوربین‌های ToF استفاده نمی‌کنند. وایبینگ می‌گوید طرفداران ردمی باید در عوض انتظار داشته باشند که امسال تلفن‌های بیشتری با دوربین 100 مگا پیکسلی یا بالاتر به بازار عرضه شود.

همچنین وایبینگ در Weibo اعلام کرد OEM هایی (سازندگان اصلی قطعات) که درگذشته استفاده از دوربین‌های ToF را تبلیغ می‌کردند دیگر آن‌ها را درگوشی‌های هوشمند خود به کار نمی‌برند. وی افزود انتظار می‌رود گوشی‌های بیشتری در سال جاری با دوربین‌های 100 مگا پیکسلی به‌صورت روزانه روانه‌ی بازار شود و همچنین اشاره کرد که گوشی‌های ردمی در آینده می‌تواند با دوربین‌های 108 مگا پیکسلی عرضه شود.

در مجموعه‌ی محصولات ردمی K40 که بنا به تبلیغات منتشرشده در ماه جاری عرضه می‌شود احتمالاً از دوربین 108 مگا پیکسلی استفاده خواهد شد. محصولات K30 ردمی دارای دوربین 64 مگا پیکسلی هستند پس جانشین آن یعنی K40 باید شاهد پیشرفت‌هایی در این بخش باشد.

وایبینگ همچنین در پستی اعلام کرد، محصولات K40 ردمی در آخرین هفته قبل از جشنواره‌ی بهاره در چین عرضه خواهد شد. او تصویری را نیز به اشتراک گذاشت که یک ماژول دوربین دایره‌ای مشابه با K30 Pro را نشان می‌داد.

محصولات K40 ردمی مجهز به SoC (مرکز عملیات امنیت) است؛ شایعاتی مبنی بر وجود این محصول در سری اسنپ دراگون 700 وجود دارد درحالی‌که گفته می‌شود K40 Pro توسط اسنپ دراگون 888 SoC مجهز شده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.