about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

عرضه‌ی ابزار «رد گیر همراه جیبی» در سنگاپور

در سنگاپور ابزاری برای ردگیری کاربران طراحی‌شده است که به اینترنت وصل نمی‌شود و باتری آن تا ۹ ماه دوام دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بلومبرگ، سنگاپور اولین کشوری است که یک وسیله قابل‌حمل برای نرم‌افزار ردگیری خود عرضه کرده است. ابزار مزبور، که باهدف تسهیل شیوه‌های دستی ردگیری‌ طراحی‌شده، به کمک امواج بلوتوث، از حضور سایر ابزارهای ردگیری تماس در نزدیکی خودآگاه شده و آن‌ها را ثبت می‌کند.
به‌این‌ترتیب، شهروندی که نتیجه آزمایش کرونای او مثبت اعلام می‌شود، ابزار ردگیری همراه جیبی خود را به مسئولان اداره بهداشت تحویل می‌دهد تا آن‌ها از داده‌های ثبت‌شده در آن استفاده کنند.
این ابزار همچنین قادر نیست موقعیت جغرافیایی کاربر را ثبت کند و داده‌های جمع‌آوری‌شده در آن بعد از ۲۵ روز حذف می‌شود.
به گزارش بی‌بی‌سی، سالمندان و سایر افراد نیازمند که فاقد تلفن همراه‌اند در اولویت دریافت این دستگاه قرار می‌گیرند. البته استفاده از ابزار اجباری نیست.
هنوز گمان نمی‌رود این ابزار هم باعث شود صد در صد جمعیت سنگاپور از برنامه ردگیری تماس استفاده کنند.
ردگیری تماس تنها در صورتی در پیشگیری از گسترش بیماری مؤثر واقع می‌شود که ۷۵ تا ۸۰ درصد جمعیت از آن استفاده کنند. به همین منظور این دستگاه به‌عنوان یک شیوه دیگر ردگیری تماس معرفی‌شده است.
به گفته جانیل پاتوچیری، وزیر فناوری دولت سنگاپور، در مصاحبه‌ای با بلومبرگ: «قصد ما این است که با وصل کردن این ردگیرها به یکدیگر، صد درصد جمعیت را تحت پوشش بگیریم.»
وی گفت: «ما به لحاظ جغرافیایی کشوری کوچک هستیم و می‌توانیم طرح را در سطح شهر اجرایی کنیم. بنابراین به لحاظ نظری امکان‌پذیر است که ردگیری تماس را برای تمام مردم سنگاپور به مرحله اجرا درآوریم.»
وزیر فناوری همچنین اضافه کرد که طراحی ابزار توجیبی ممکن است در آینده تغییر کند، اما به‌احتمال‌زیاد تا پایان سال جاری به همین صورت مورداستفاده قرار خواهد گرفت. وی گفت بستگی به این دارد که مردم چه رفتاری در پیش بگیرند و چگونه از این ابزار استقبال کنند.
ابزار جیبی ردگیری سنگاپور اما خلاف نرم‌افزارهای ردگیری اپل و گوگل، برای ثبت‌نام نیاز به دریافت کارت ملی و شماره تلفن شهروندان دارد. به همین دلیل، مسئله حریم خصوصی یکی از نگرانی‌هایی است که استفاده از این ابزار ایجاد می‌کند.
به گزارش سیتنا، در سنگاپور طوماری بین مردم دست‌به‌دست می‌شود که خواهان توقف طرح ابزار جیبی شده و می‌گویند: «با پیدایش و اجباری شدن استفاده از این ابزار توجیبی، دیگر چیزی باقی نمی‌ماند که مانع از تبدیل سنگاپور به دولتی سلطه‌جو شود.»

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.