about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

عربستان سرگرم توسعه جایگزین بومی واتس‌اپ است

عربستان سعودی به‌منظور توسعه جایگزینی برای واتس‌اپ سرگرم آزمایش یک پلتفرم پیام‌رسانی یکپارچه است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ دکتر «بسیل العمیر»، مدیر «مرکز ملی امنیت اطلاعات» در «شهرک علم و فناوری ملک عبدالعزیز» توسعه این پلتفرم توسط متخصصان عربستانی را تائید کرد. وی مدعی شد که این سیستم به‌واسطه تجهیز به الگوریتم‌‌های رمزنگاری کاملاً ایمن و عاری از آسیب‌پذیرهای امنیتی است.
به گفته العمیر پلتفرم مذکور در فاز آزمایشی قرار داشته و طی یک سال آینده راه‌اندازی خواهد شد. وی با اشاره به ذخیره محتوای پیام‌رسان‌های خارجی در سرورهای بیرون از این کشور از احتمال وجود مشکلات امنیتی ابراز نگرانی کرد:
«اطلاعات بیشتر اپ‌های تجاری در سرورهای تحت کنترل آژانس‌های خارجی ذخیره می‌شوند و ممکن است شامل بک‌دورهایی باشند که شناسایی آن‌ها دشوار است. مزیت این پلتفرم که ۱۰۰ درصد توسط نیروهای بومی طراحی‌شده اطمینان از فقدان بک‌دور و تضمین امنیت داده‌ها در آن است.»
این پلتفرم پیام‌رسانی به‌گونه‌ای طراحی‌شده که از ذخیره اطلاعات حساس و محرمانه در سرورهای خارجی جلوگیری می‌کند. همچنین به‌منظور گسترش هرچه بیشتر حوزه تحت پوشش آن امکان نصب روی سیستم‌های مختلف ازجمله ویندوز و سیستم‌عامل‌های مختلف موبایل وجود دارد.
در حال حاضر این پلتفرم بیشتر متمرکز بر مؤسسات، شرکت‌ها و آژانس‌‌های دولتی است و فعلاً به دست کاربران عادی نخواهد رسید. عملکرد پلتفرم نیز بر سیستم‌ها و الگوریتم‌های رمزنگاری ملی عربستان متکی است که ازنظر  آن‌ها باعث دستیابی به بالاتری درجه امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربران می‌شود. توسعه‌دهندگان برای ارتقای کارایی از الگوریتم‌های انحصاری استفاده کرده‌اند که در مقایسه با نسخه به‌کاررفته در محصولات مشابه عملکرد بهتری دارد.
به گفته «محمد خرم خان»، از اساتید امنیت سایبری در «دانشگاه ملک سعود» توسعه این سیستم علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه مالکیت فکری به ایجاد پیام‌رسانی برای سازمان‌‌های داخلی کمک می‌کند. این طرح بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی است که بر توسعه زیرساخت دیجیتال متمرکز است.
 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.