about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

عدم پاسخ دادستانی به درخواست رفع فیلتر توئیتر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درخواست برگزاری جلسه برای بررسی رفع فیلتر شبکه اجتماعی توئیتر، با امضای ۶ عضو دولت و دو نماینده مجلس به دادستانی ارسال شده است و ما منتظر پاسخ هستیم.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه افتتاح نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت رفع فیلتر توئیتر اظهار داشت: ما ملاحظاتمان را در مورد رفع فیلتر این شبکه اجتماعی از طریق امضای ۶ عضو دولت و ۲ نماینده مجلس که مربوط به درخواست برای برگزاری جلسه برای بررسی رفع فیلتر می‌شود، به دادستانی اعلام کردیم.

وی ادامه داد: مطابق با پاسخ دادستانی به این درخواست، رفع فیلتر توئیتر به دلیل آنکه دارای حکم قضایی صادره در مشهد است، قابل طرح در کارگروه فیلترینگ نیست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در این زمینه ما در پاسخ به نامه دادستانی دلایل خود را مطرح کردیم و معتقدیم که حکم فیلتر مربوط به سال ۸۸ و در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بوده و بازپرس قضایی مشهد در سال ۹۱ حکم مجددی برای فیلتر این شبکه صادر کرده است، اما همانطور که می‌دانیم بازپرس برای حوزه استحفاظی خود می‌تواند حکم صادر کند.

آذری جهرمی تصریح کرد: در این راستا ما نامه مجددی به دادستانی داده‌ایم و دلایل خود را برای برگزاری جلسه در کارگروه فیلترینگ اعلام کرده‌ایم که تاکنون به این نامه پاسخی داده نشده و ما منتظر پاسخ از جانب دادستانی هستیم.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.