about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

عدم نیاز اعطای حقوق بشر به روبات‌ها

پژوهشگران معتقدند تا هنگامی که روبات‌ها از اراده‌ی زندگی مشابه با انسان بی‌بهره‌اند، نیازی به بخشیدن حقوق انسانی به آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، روبات‌های انسان نمایی که دارای هوش مصنوعی و احساسات هستند به صورت روزافزون پیشرفت می‌کنند. به همین دلیل از چند سال گذشته تاکنون اختلاف‌نظرهای بسیاری میان توسعه‌دهندگان، جوامع دانشگاهی، قانون‌گذاران و اخلاق‌گرایان در رابطه با آن‌ها وجود دارد. بسیاری از دانشمندان نیز معتقدند، تحقیق بدون نظارت در فناوری روباتیک، نسل بشر را با خطر مواجه کرده و نیاز به قانون‌گذاری دارند.

کمیته امور حقوقی پارلمان اروپا، اولین گروهی بود که روبات‌های مستقل را با انتشار پیش‌نویسی به نام «افراد الکترونیک» در می 2016 طبقه‌بندی کرد. در این مطلب در رابطه با مسائلی مانند آسیب‌های احتمالی وارد شده از سوی روبات‌ها، کاربردهای شخصیت الکترونیک در مواقع تصمیم‌گیری هوشمند یا تعامل آن‌ها با شخص ثالث صحبت شده است.

از زمان انتشار پیش‌نویس بالا تاکنون صحبت‌های گوناگونی پیرامون روبات‌ها انجام گرفته است. با وجود این افرادی مانند الیور بندل (Oliver Bendel)، استاد سامانه‌های اطلاعاتی دانشگاه علوم و هنرهای کاربردی توضیح داد با توجه به فقدان‌های فلسفی یا اخلاقی، نیازی نیست به اشخاص الکترونیک، حقوق اخلاقی یا هر وضعیت شخصیتی دیگر اعطا شود.

بندل گفت:

شما تنها اگر می‌توانید احساس کرده یا رنج بکشید، آگاهی داشته یا اراده‌ی زندگی دارید، خواهید توانست از حقوق یاد شده بهره‌مند شوید. اگر روزی فرا رسد که روبات‌ها نیز چنین احساس‌ها یا اراده‌هایی داشته باشند، باید حقوقی برای آن‌ها در نظر گرفته شود؛ اما من هیچ‌یک از موارد یادشده را درحال حاضر مشاهده نمی‌کنم. در بهترین حالت، امکان توسعه سایبورگ‌های معکوس (reverse cyborgs) وجود دارد. به این معنی که سلول‌های عصبی یا مغز را در یک ساختار فنی یا روباتیک پرورش بدهیم. این دستاوردها، گاهی ممکن است چیزهایی را احساس کنند.

جاردی والوردو (Jordi Vallverdú)، محقق علوم رایانه اشاره کرد که هم‌اکنون اعطای حقوق انسانی به روبات‌ها اهمیتی ندارد.

با وجود صحبت‌های یادشده، می‌توان به روباتی با نام سوفیا اشاره کرد. سوفیا اولین روبات در سراسر جهان است که توسط عربستان سعودی به عنوان شهروند رسمی این کشور شناخته شد.

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.