about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محققان امنیتی مرکز پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای دانشگاه کارنگی ملون (Carnegie Mellon)، با بررسی ۳۵۰ نرم‌افزار اندرویدی مشخص کردند که اکثر آنها در اعتبارسنجی گواهی‌نامه‌ی SSL موفق نمی باشند. اطلاعات این نرم‌افزار‌ها که همگی از فروشگاه Google Play و آمازون بارگیری شده‌اند، در وب سایت دانشگاه مذکور به نمایش در آمده اند.

عدم موفقیت در تایید گواهی‌نامه‌های SSL، امکان حملات Man In The Middle را برای مهاجم فراهم می آورد. در این نوع حملات، مهاجم خود را در یک ارتباط اینترنتی بین مبداء و مقصد قرار می‌دهد، و می‌تواند اطلاعاتی که کاربر به سمت یک وب سایت ارسال می‌کند را به سرقت ببرد.

محقق امنیتی به نام Dormann در همین ارتباط می گوید: "متاسفانه گوگل و آمازون آزمونی را به منظور تایید گواهی‌نامه‌های SSL برای نرم‌افزار‌هایی که در فروشگاه‌های خود عرضه می‌کنند، انجام نمی‌دهند. "

وی در ادامه افزود: "توسعه‌دهندگان، اعتبارسنجی SSL را بیشتر مواقع در هنگام آزمون نرم‌افزار‌ها غیرفعال می‌کنند چون زیرساخت داخلی آزمون معمولا در مورد اعتبارسنجی SSL قوی نیست و ممکن است این توسعه‌دهندگان در آینده فراموش کنند که ویژگی اعتبارسنجی SSL را مجددا فعال کنند، در نتیجه نرم‌افزار را در مقابل حملات Man In The Middle آسیب‌پذیر می‌کنند."

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.