about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس امنیت سایبری فرانسه اعلام کرد که این کشور نسل پنجم هوآوی را کاملاً ممنوع نخواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گیلام پوپارد (Guillaume Poupard)، رئیس آژانس ملی امنیت سایبری فرانسه (ANSSI) اعلام کرد که این کشور به‌طور کامل تجهیزات هوآوری را ممنوع نخواهد کرد، اما از ارائه دهندگان ارتباطات راه دور خود می‌خواهد تا به سمت این غول چینی نروند.

پوپارد در گفتگو با «Les Echos»، روزنامه مالی فرانسه گفت :

«من می‌گویم ممنوعیت کامل وجود ندارد؛ ما از افرادی که از هوآوی استفاده نمی‌کنند، می‌خواهیم تا به سمت این شرکت چینی نروند و این یک شیوه معمول است. مجوزهای 3 تا 8 ماهه برای اپراتورهایی صادر خواهند شد که پیش از این از تجهیزات هوآوی استفاده می‌کرده‌اند و براساس این محدودیت، احتمالاً دسترسی شرکت چینی به شبکه نسل پنجم فرانسه محدود خواهد شد.»

خطر یکسان نیست

آمریکا از متحدان خود خواست تا هوآوی را از توسعه فناوری نسل بعدی در کشورهای غربی منع کنند و گفت که این شرکت یک خطر امنیتی محسوب می‌شود. ایالات متحده پیش از این به بهانه امنیت ملی، غول مخابرات چینی را در لیست سیاه قرار داده بود.

پوپارد گفت که این اقدامات برای ترساندن هوآوی یا نژادپرستی ضدچینی نیستند. وی مدعی شد که این خطر برای تهیه کنندگان اروپایی و غیراروپایی یکسان نیست.

تصمیم فرانسه در مورد هوآوی، خبر خوبی برای «Bouygues Telecom» و «SFR»، 2 تا از 4 اپراتور مخابراتی این کشور، است؛ در حال حاضر حدود نیمی از شبکه‌های تلفن همراه مربوطه به‌وسیله هوآوی ساخته شده‌اند. در عین حال، «Orange»، پیشتر رقبای اروپایی خود، نوکیا و اریکسون، را برای استقرار شبکه نسل پنجم خود انتخاب کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.