about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

عدم به‌روز رسانی 1 میلیارد دستگاه اندرویدی

در حال حاضر، 60.9 درصد از دستگاه‌های اندرویدی که تعداد آنها نزدیک به یک میلیارد دستگاه است، هنوز هم از نسخه‌های قدیمی اندروید از جمله JellyBean یا همان 4.3 و نسخه های پایین‌تر استفاده می‌کنند.

WebView که یک جزء مهم در سیستم عامل تلفن همراه توسعه یافته شرکت گوگل است، نیازمند بارگزاری صفحات وب بر روی دستگاه کاربران است. با راه اندازی نسخه KitKat،  این جزء با یک نسخه جدیدتر و بر اساس کروم جایگزین شد. محققان امنیتی اعلام داشتند که شرکت گوگل مدتی است که دیگر وصله‌های امنیتی مربوط به WebView در نسخه‌های کمتر از 4.4 را ارائه نمی‌کند.

این در حالی است که دستگاه‌های نزدیک به 1 میلیارد کاربر از جزء WebView استفاده می‌کنند و گوگل هیچ پشتیبانی رسمی از آن را انجام نمی‌دهد.

شرکت گوگل دلیل عدم به روزرسانی WebView را مسائل امنیتی عنوان کرده و اعلام داشته است که کامپوننت مذکور دارای آسیب پذیری‌های فراوانی است که به هکرها اجازه می‌دهد تا از آنها سوء استفاده کنند. از همین رو بهترین راهکار امنیتی، به‌روزرسانی نسخه‌های قدیمی تر به نسخه KitKat و بالاتر عنوان شده است.

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.