about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هیئتی از بخش استیناف نیوجرسی اعلام کرده است که بیمه‌گران نمی‌توانند از استثنای جنگی برای رد پوشش مرک و شرکت (Merck & Co.) برای حمله سایبری 2017 استفاده کنند که ارتش روسیه مقصر آن بوده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این هیئت، تصمیم دادگاه عالی کانتی اتحادیه را مبنی بر اینکه استثناء «اقدام خصمانه/جنگجو» در سیاست‌های بیمه دارایی غول دارویی در مورد حمله باج‌افزاری نات پتیا (NotPetya) که به رایانه‌های مرک آسیب رساند، اعمال نمی‌شود را تایید کرده است. این حکم به مرک اجازه خواهد دهد تا به ادعای خود علیه هشت شرکت بیمه به مبلغ 699 میلیون و 475 هزار دلار در پوشش مورد مناقشه ادامه دهد.
بخش استیناف در این باره می گوید:

پوشش تنها در صورتی می‌تواند حذف شود که معنای «خصمانه» را تا حد بیرونی آن در تلاش برای اعمال آن در مورد حمله سایبری به یک شرکت غیرنظامی که به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار حسابداری را برای مشتریان غیرنظامی مختلف، کاملاً خارج از چارچوب هر گونه درگیری مسلحانه یا هدف نظامی، ارائه می‌کرد، به کار ببریم. اما این رویکرد با اصول اولیه ساخت و ساز ما در تضاد است که دادگاه را ملزم به تفسیر محدود یک استثناء در بیمه نامه می کند.

مرک و سایر شرکت‌هایی که در اوکراین تجارت می‌کردند از یک برنامه شخص ثالث به نام ام ای داک (M.E. Doc) برای انتقال اطلاعات مالیاتی و مالی به دولت اوکراین استفاده می کرده اند. هکرها از یک درب پشتی در نرم افزار برای کاشت بدافزار نات پتیا استفاده می کرده اند که داده ها را در شبکه کامپیوتری مرک رمزگذاری می کرد و درخواست پرداخت باج می کرد.
این ویروس به سرعت 40 هزار کامپیوتر را در شبکه مرک آلوده کرد و به 64 کشور رسید. شرکت امنیت سایبری کرول که یک مشاور سایبری برای بیمه‌گران است، گزارش می دهد که این حمله احتمالاً توسط روسیه سازماندهی شده است.
مرک اخطاریه ای مبنی بر خسارت به 26 شرکت حامل در برج بیمه خود ارسال کرد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که از اکثر آنها با نامه‌های محفوظ از حقوق که به حذف اعمال خصمانه و جنگ‌جویانه اشاره می‌کردند، شکایت کرد.
پس از اینکه دادگاه کانتی اتحادیه اعلام کرد که استثنای جنگ اعمال نمی شود، بیمه گران مرک درخواست تجدید نظر کردند. مرک با بسیاری از شرکت‌های حمل‌ونقل خود تسویه حساب کرد، اما تا زمانی که بخش استیناف در مورد درخواست تجدیدنظر رای صادر کند، هشت محموله باقی ماندند. سندیکاهای ایس امریکن (Ace American)، الیانز (Allianz)، لیبرتی میوچوال (Liberty Mutual) و ال لویدز (Lloyd’s) از جمله آنهایی بودند که به مبارزه ادامه دادند. انجمن بیمه اموال و تلفات آمریکا با یک خلاصه دوستانه از بیمه‌گران حمایت کرد، در حالی که وکلای بیمه‌گذاران پرونده‌های دوستانه خود را در حمایت از مرک ثبت کردند.
بیمه‌گران استدلال کردند که این استثنا واضح و مبهم است: هیچ پوششی برای خسارات ناشی از اقدامات خصمانه یا جنگی توسط یک قدرت مستقل، در این مورد روسیه، وجود ندارد.
با این حال، هیئت استیناف می گوید که این استثنا اعمال نخواهد شد مگر اینکه اقدام نظامی انجام شود.
در این نظریه آمده است:

این محرومیت بیانگر این نیست که سیاست مانع از پوشش خسارات ناشی از اقدام دولت با انگیزه سوء شده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.