about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شهردار آگوستا واقع در ایالت جورجیا می گوید که این شهر با گروه باج افزاری که مسئولیت حمله سایبری که سیستم های شهری را مختل کرده است، در ارتباط نمی باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در بیانیه ای در روز جمعه، دفتر شهردار آگوستا، گارنت جانسون، می گوید که به همکاری با تیم فناوری اطلاعات شهر و متخصصان امنیتی خارجی برای رسیدگی به حمله سایبری که در 21 می آغاز شده، ادامه داده است.
شهردار می گوید:

تحقیقات در حال انجام ما مشخص کرده است که یک عامل غیرمجاز به سیستم های کامپیوتری خاصی دسترسی پیدا کرده است. با این حال، همچنان آگوستا با گروه جرایم سایبری که مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفته است، ارتباط برقرار نکرده است.

این شهر بیش از 200 هزار ساکن دارد و در مرز بین جورجیا و کارولینای جنوبی قرار دارد.
در حال حاضر سرویس 311 شهر فعال است و قادر است تمامی درخواست ها را به بخش مربوطه ارسال کند.
سیستم‌های حمل‌ونقل، خدمات شهری، جمع‌آوری زباله، بخش مالی و امنیت عمومی همگی به‌طور عادی کار می‌کنند.
اما دفتر کمیساریای مالیاتی هنوز قادر به رسیدگی به مالیات دارایی نیست و فقط می‌تواند به صورت حضوری معاملات وسایل نقلیه موتوری را انجام دهد.
مقامات شهر می گویند:

تحقیقات کامل برای تعیین میزان تأثیرگذاری این حمله بر اطلاعات شخصی حساس، ادامه دارد.

آگوستا متعهد به انجام تمام اقدامات مناسب برای اطلاع دادن به افراد آسیب دیده شناسایی شده، پس از به ثمر رسیدن تحقیقات است.
شهردار در ادامه بیانیه خود می گوید:

دپارتمان فناوری اطلاعات ما مسیری رو به جلو برای ترمیم اجرا کرده است که به آگوستا این امکان را خواهد داد تا علیرغم چالش‌های فناوری ما، به خدمات ساکنان و بازدیدکنندگان ما ادامه دهد.

گروه باج افزاری بلک بایت (BlackByte) مسئولیت حمله در 25 می را بر عهده گرفته و شهر را با باج 2 میلیون دلاری تهدید کرده است.
روز یکشنبه، هکرها به وب‌سایت ساسپکت فایل (SuspectFile) اعلام کردند که قصد دارند تمام 70 گیگابایت داده‌هایی را که به سرقت برده اند، منتشر کرده و نمونه‌هایی را نیز ارائه کرده اند که حاوی طیف گسترده‌ای از اطلاعات شخصی ساکنان شهر بوده است.
این شهر در 26 مه اعلام کرده بود که پس از گزارش های اشتباه مبنی بر باج خواهی 50 میلیون دلاری، هیچ درخواست باجی به آنها ابلاغ نشده است.
آگوستا آخرین شهر بزرگ ایالات متحده است که با یک حادثه باج افزاری مقابله کرده است.
دو تا از بزرگ‌ترین شهرهای ایالات متحده - دالاس و اوکلند - هفته‌ها را صرف بازیابی از حوادث باج‌افزاری کرده‌اند که سیستم‌های شهری را ویران کرده و باعث نشت مجموعه‌ای از داده‌های حساس ساکنان به بیرون شده بود.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.