about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

عدم آمادگی جهان برای مقابله با حملات سایبری

بر اساس گزارش منتشرش شده از سوی فایرآی دولت‌ها، شرکت‌های فناوری و مؤسسات مالی اصلی‌ترین اهداف مجرمان سایبری هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت فایرآی در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد، بیش از نیمی از کسب‌وکارهای جهان، اطمینان ندارند که به سطح مناسبی برای مقابله با حملات سایبری رسیده باشند. بر همین اساس حدود 30 درصد از شرکت‌ها که طرح‌هایی برای مقابله با حملات داشتند، در طول 12 ماه گذشته آن‌ها را آزمایش یا به‌روزرسانی نکرده‌اند. این گزارش بر پایه یک نظرسنجی آنلاین که بیش از 800 مدیر ارشد فناوری اطلاعات در آن شرکت کرده‌اند، نوشته شده است.

اریک اولت (Eric Ouellet)، استراتژیست امنیت جهانی فایرآی گفت:

نزدیک به 51 درصد از شرکت‌ها باور ندارند که آماده مقابله با یک حمله سایبری یا نفوذ به سامانه‌هایشان باشند. همچنین برای 63 درصد از سازمان‌ها یافتن یک تعادل میان امنیت سایبری و نیازهای عملیاتی یک چالش جهانی محسوب می‌شود.

مجرمان سایبری در طول یک سال گذشته بیش از یک میلیارد دلار از سرتاسر جهان سرقت کرده‌اند. 20 درصد از این مبلغ متعلق به آفریقای شمالی و آسیای غربی است. این مسئله باعث شد سرمایه‌گذاری روی امنیتی سایبری در مناطق یاد شده 15 درصد افزایش پیدا کند.

فایرآی شرح داد، از هر 10 شرکت 9 عدد آن‌ها باور دارند که شدت تهدیدات سایبری در سال 2020 به مانند سال قبل خواهد بود یا حتی بیشتر می‌شود. همچنین 3 حوزه‌ای که به نظر می‌رسد بیش از همه مورد هدف قرار می‌گیرند، مؤسسات مالی، شرکت‌های فناوری و دولت‌ها هستند.

بزرگ‌ترین نگرانی شرکت‌ها در طول حمله سایبری، از دست دادن اطلاعات حساس، تأثیر روی مشتریان و ایجاد اختلال در خدمات است. 75 درصد از سازمان در نظر دارند برای رفع این چالش بودجه امنیت سایبری خود را در سال 2020 افزایش بدهند.

اولت ادامه داد:

سازمان‌ها در نظر دارند بودجه امنیت سایبری خود را در سال 2020، یک تا 9 درصد نسبت به 2019 افزایش بدهند.

شرکت‌های آمریکایی، انگلیس و کره جنوبی در نظر دارند بودجه امنیت سایبری خود را در سال آینده به ترتیب 40، 30 و 22 درصد افزایش بدهند. در سطح جهان نیز این افزایش بودجه به 4 حوزه مختلف اختصاص می‌یابد که بیشترین آن‌ها با 42 و 28 درصد به جلوگیری و شناسایی مربوط می‌شوند.

همچنین حدود 33 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی معتقد هستند، ذخیره‌سازی داده‌ها روی ابر امن‌تر از نگهداری آن‌ها در بسترهای خود سازمان است. در مقابل 24 درصد از مداران ژاپنی و آلمانی بسترهای ابری را ناامن می‌دانند. میانگین این آمار در سطح جهانی 18 درصد است.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.