about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی ثابت کرد که در برابر حملات سایبری اخیر آمادگی لازم را ندارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ ماتانیاهو اِنگلمن (Matanyahu Englman)، بازرس دولتی اسرائیلی، برخلاف برخی مقامات تجاری و کارشناسانی که حملات سایبری اخیر را کم اهمیت جلوه دادند، گفت که اسرائیل هنوز به طور کلی آماده نیست.

علیرغم سال‌ها هشدار و افزایش هک‌های موفقیت‌آمیز مؤسسات اسرائیلی از ماه دسامبر 2020، اِنگلمن در کنفرانس ایلات (Eilat) خطاب به رسانه‌ها اعلام کرد که اسرائیل آمادگی لازم را ندارد و هک اخیر وب‌سایت «Atraf» به حق اساسی حریم خصوصی آسیب رسانده است.

وی افزود که ترکیب حمله به سایت دوستیابی «LGBTQ Atraf» در روزهای اخیر و هک مرکز پزشکی هیلِل یاف (Hillel Yaffe) در ماه اکتبر سال جاری ثابت کرد که اسرائیل برای حملات سایبری آماده نیست.

بازرس دولتی اسرائیلی توضیح داد که این مشکل بدتر از آن است که مردم بدانند، زیرا اکثریت قریب به اتفاق هک‌شدگان هرگز به پلیس یا اداره سایبری ملی اسرائیل شکایت نمی‌کنند.

به گفته اِنگلمن، حتی مشخص نیست که اگر افراد و شرکت‌های بیشتری آنطور که باید شکایت کنند، پلیس واقعاً قادر به پیگیری شکایات حملات سایبری خواهد بود یا خیر؛ در عوض، یک نظرسنجی در سال 2019 نشان داد که 245 هزار جرایم سایبری از جمله شرمساری، آزار جنسی، هک و موارد دیگر رخ داده که 87 درصد از قربانیان شکایت نکرده‌اند.

در ماه می سال گذشته، وی گزارشی منتشر کرد مبنی بر اینکه جزئیات حدود 4.5 میلیون اسرائیلی از جمله تصاویر چهره، به اندازه کافی در برابر سوءاستفاده‌ها یا هک‌های خارجی محافظت نمی‌شوند.

مشکلاتی نیز مربوط به پایگاه داده وزارت حمل و نقل برای گواهینامه‌های رانندگی و همچنین پایگاه داده بخش خصوصی برای کارت‌های اتوبوس هوشمند در گزارش او قید شد.

در این گزارش آمده است که پایگاه‌های اطلاعاتی «به عنوان پایگاه داده با خطر بالای سوءاستفاده یا هک تعریف می‌شوند».

با وجود این هشدار، کارشناسان مدعی شدند که چندین شرکت بزرگ اتوبوسرانی هفته گذشته به‌وسیله گروه Black Shadow هک شدند.

اِنگلمن در گزارش ماه می 2020 گفته بود که هیچ یک از پایگاه‌های داده‌ای که او بررسی کرده، از محافظت کافی برای حریم خصوصی یا هکرهای خارجی برخوردار نبوده‌اند و مسئولان حتی اطلاعات جامعی برای ارزیابی این حفاظت‌ها ندارند. وی خاطرنشان کرد که از 4.5 میلیون کارت اتوبوس هوشمند، به طور بالقوه آشکار شدن هویت و تصاویر چهره بیش از یک میلیون کودک مشکل‌ساز شده است.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.