about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تعداد کاربران 5G کشور چین در کم تر از یکسال از مرز 110 میلیون نفر عبور کرد و چین را در صدر این فهرست قرار داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین روز چهارشنبه در یک رویداد صنعتی  گفت:


« بیش از 110 میلیون کاربر در چین در طرح استفاده از 5G ثبت نام کرده اند.»


این اتفاق، چین را تبدیل به بزرگ ترین مارکت 5G از لحاظ تعداد کاربران تبدیل می کند. این تعداد از کاربران کم تر یک سال پس از اعلام برنامه های 5G برای مشتریان به دست آمد.
رسیدن به این تعداد، حاصل تلاش چند جانبه دولت، گروه های حامل شبکه، سازندگان قطعات ارتباط از راه دور، سازندگان دستگاه ها و طراحان نرم افزار می باشد.
سیاست گذاران این طرح ملزم به نمایش پیشرفت سرعت شبکه ها به مردم هستند. آن ها نیز ایستگاه های مستقر 5G را در سرتاسر کشور راه اندازی کرده اند. تعداد این برج ها تا ماه جولای 460000 بود.
چین به طور میانگین هر هفته 15000 ایستگاه5G جدید را به تعداد قبل اضافه می کرد.
برنامه دولت چین بر آن است که تا انتهای سال 2020  این تعداد را به 600000برساند و بیشتر شهر ها را تحت پوشش این شبکه قرار دهد.برنده واقعی در طرح اجرای شبکه 5G شرکت هوآوی بود که علاوه بر ساخت دستگاه های 5G ، زیرساخت های شبکه های نسل جدید ارتباطات را گسترش می دهد.
در حال حاضر هوآوی، اوپو، شیاومی و دیگر رقبای آن ها به دنبال آن هستند تا دستگاه های سازگار با نسل پنجم ارتباطات را تولید و عرضه کنند. 


کشور چین تا بدین جای سال بیش از 93میلیون واحد از گوشی های هوشمند مجهز به 5G را به فروش رسانده است. بر اساس گزارشات، گوشی های 5G در ماه آگوست بیش از 60 درصد کل محموله های ارسالی چین را تشکیل دادند.


جابه جایی سریع چین به شبکه 5G نیازمند قطعات سخت افزاری نیز می باشد. این کشور در نیمه اول سال بیش از 100میلیون آی سی سازگار با نسل پنجم ارتباطات را تولید کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.