about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ظهور فمینیسم سایبری

کارشناسان معتقدند که فمینیسم سایبری به عنوان یک فلسفه و جنبش تعریف می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که فمینیسم سایبری هم به عنوان یک فلسفه و هم یک جنبش تعریف می‌شود. به‌عنوان یک فلسفه، تفاوت‌های قدرت بین مردان و زنان، به‌ویژه در مورد گفتمان دیجیتال و آنچه باید انجام شود تا این تفاوت‌ها اتفاق بیفتد را تصدیق می‌کند؛ به عنوان یک جنبش، بر توانمندسازی و انواع گوناگونی متمرکز شده است. این یک ملاحظات مهم در جامعه امروزی است، به ویژه به این دلیل که زنان اگر پایه دیجیتال خود را در عصر اینترنت پیدا نکنند، در معرض خطر قرار خواهند گرفت. در این خصوص وبگاه تخصصی «itnewsafrica» مقاله‌ای نوشته که به شرح زیر است :

«آنا کولارد (Anna Collard)، معاون ارشد راهبرد محتوا و مبشر «KnowBe4 Africa»، توضیح داد :

«به زنان فرصت‌های زیادی داده نمی‌شود تا پتانسیل دیجیتال را کشف کنند و درباره نحوه تعامل با فناوری، به‌ویژه در آفریقا بیشتر بیاموزند. به این دلیل، آنها در معرض خطر عقب ماندن در جهان دیجیتالی قرار دارند. آنها در معرض خطر ماندن در حرفه‌هایی هستند که به طور سنتی پست بوده یا به طور سنتی به عنوان مشاغل متعلق به زنان برچسب زده شده است. این پویایی باید تغییر کند.»

زنان در هر محیط تجاری می‌توانند منحصر به فرد باشند و تنوع می‌تواند اساساً طرز فکر نوآورانه یک سازمان را تغییر دهد. این امر برابری دیجیتال را به یک نقطه ارتباطی مهم برای بشریت و سازمان تبدیل می‌کند. زیرا این نوآوری است که شیوه سنتی و آینده را تغییر می‌دهد. با این حال، مطالعه انجام شده به‌وسیله اتحادیه بین‌المللی ارتباطات راه دور (ITU) نشان داد که زنان در آفریقا به طور قابل توجهی کمتر از مردان از اینترنت استفاده می‌کنند.

کولارد اظهار داشت :

«شکاف جنسیتی دیجیتال یک ادراک نیست، بلکه یک واقعیت است و اگر به همین منوال ادامه یابد، درصد زیادی از زنان ضرر خواهند کرد. برای تغییر این موضوع، ما باید به علل اولیه این شکاف نگاه کنیم و راه‌های ابداعی برای پر کردن آن پیدا کنیم.»

یکی از اولین دلایل شکاف، نگرش‌ها و هنجارهایی است که به‌وسیله جامعه مردسالار تداوم یافته است. فقدان کلان داده در مورد زنان، مشکلی که کارولین کریادو پرز (Caroline Criado-Perez)، نویسنده، آن را «خاموش کردن نیمی از جمعیت جهان» نامید، وجود دارد و این بر جنسیت در همه چیز، از مراقبت‌های بهداشتی تا اشتغال، تأثیر می‌گذارد. نگرش‌ها و ادراکات تعبیه شده به ویژه در کشورهای آفریقایی پایدار هستند. این امر با نظرسنجی انجام شده به‌وسیله «OECD» تأکید بیشتری دارد که نشان می‌دهد مردان هنگام دسترسی به اینترنت نسبت به زنان اولویت دارند و اغلب بر آنچه زنان می‌توانند در اینترنت به آنها دسترسی داشته باشند کنترل بیشتری دارند.

کولارد توضیح داد :

«اینها موانع عمیق، ریشه‌دار و سیستمی هستند که براساس تفکر مردسالارانه ساخته شده‌اند و اندازه‌گیری آن‌ها دشوار است، اما تأثیری پایدار بر زنان دارند. زنان رنگین‌پوست بیشتر مورد هدف سخنان نفرت‌انگیز آنلاین قرار می‌گیرند و دختران آفریقایی نگران امنیت آنلاین خود هستند و کل تصویر بسیار نامتعادل است.»

یک نظرسنجی در سال 2020 به‌وسیله KnowBe4 انجام شد که نشان داد سواد دیجیتال و آموزش امنیت سایبری به طور کلی، نه فقط در مورد جنسیت، وجود ندارد. تنها 3.7 درصد از معلمان آفریقایی شرکت کننده گفتند که آنها امنیت سایبری را به عنوان موضوع ارائه می‌دهند و این یک نقطه تماس مهم برای اطمینان از ایمنی آنلاین است.

معاون ارشد راهبرد محتوا و مبشر KnowBe4 در آفریقا نتیجه‌گیری کرد :

«ما باید خطوط و ادراکات را تغییر دهیم و ایده فمینیسم سایبری را بپذیریم. ما باید تلاش‌های خود را به‌عنوان افراد و سازمان‌ها در جهت تقویت حقوق زنان، ابداع سواد دیجیتال و داده و آموزش، اطمینان از دسترسی همه به اینترنت و ادغام اهداف برابری جنسیتی در سیاست‌های ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) متمرکز کنیم.»

فمینیسم سایبری موضوعی است که نیاز به آگاهی بیشتر دارد. اما همچنین نیازمند تعهد محکم‌تری از سوی صنعت، بخش عمومی و سازمان‌ها است. اگر شرکت‌ها به راهبردهای کسب استعداد خود با تأکید بیشتر بر برابری جنسیتی نزدیک شوند، در این صورت اقدامات بیشتری برای پرورش این استعداد از پایه انجام خواهد شد.»

منبع:

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.