about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ظهور جانشین قدرتمند TrickBot

اپراتورهای بدافزار تریک بات از بدافزارهای دیگری استفاده می‌کنند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اپراتورهای تریک‌بات (TrickBot) طی چندین سال فعالیت خود شبکه‌های سازمانی را با تریک بات و ماژول‌های مخرب هدف قرار داده و اقدام به سرقت پسورد، نفوذ به سیستم‌ها و  سرقت پایگاه داده‌های اکتیو دایرکتوری کردند.

پس‌ازاینکه مایکروسافت بخش‌هایی از این بدافزار را مختل و شناسایی آن را تسهیل کرد مالکان تریک بات بدافزاری به نام بازاربکدور (BazarBackdoor) یا بازارلودر (BazarLoader) را جایگزین آن کردند.  

بر اساس گزارش امنیتی «Advanced Intel»، اپراتورهای تریک‌بات شبکه‌های سازمانی را به کمک تروجان بازاربکدور هدف قرار می‌دهند پیش از اینکه باج افزار ریوک را به‌کارگیرند.  

بازاربکدور یک بدافزار پنهان با اهداف بسیار مهم بوده و متعلق به زرادخانه گروه تریک بات بوده و از دو بخش لودر و بکدور تشکیل‌شده است.

گروه بدافزاری بازاربکدور با بهره‌گیری از گواهینامه‌های امضاء کد ناشناس مانده و در ابتدا از حداقل قابلیت‌های مخرب بدافزاری بهره می‌گیرد تا شانش بیشتری برای بقای طولانی در امن‌ترین شبکه‌ها داشته باشد. 

ناشناس بودن و مبهم سازی از قابلیت‌های اصلی بازاربکدور بوده و برای انتشار آن مهاجمان در ابتدا به حملات فیشینگ متوسل می‌شوند.

بازاربکدور با این هدف ساخته‌شده که ناشناس بماند و برنامه‌های مخرب و پیشرفته‌ای از طریق برنامه‌های ثالث همچون کوبالت استرایک بارگذاری کند.

گروهی که پشت بازاربکدور قرار دارد  با بهره‌گیری از ابزار قانونی کوبالت استرایک دسترسی از راه دور کسب کرده و اقدام به جمع‌آوری اعتبارنامه‌های هاست‌ها و اکتیو دایرکتوری، نصب نرم‌افزارهای ثالث «Lasagne» ،«BloodHoun»، جابجایی درون شبکه‌ها و هاست‌ها و راه‌اندازی باج افزار ریوک می‌کند.  

این بدافزار حتی اگر از سوی آنتی‌ویروس‌ها نیز شناسایی شود، ماندگاری خود در سیستم را حفظ می‌کند. پس‌ازاینکه مهاجمان ریوک را در سیستم هدف نصب می‌کنند، باج‌های هنگفتی از قربانی طلب می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.