about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که یک باند جدید باج‌افزاری در ویتنام ظهور کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محققان امنیت سایبری در سیسکو تالوس (Cisco Talos) یک باند جدید باج‌افزاری را کشف کرده‌اند که خارج از ویتنام فعالیت می‌کند و جدیدترین چشم‌انداز مجرمان سایبری در جنوب شرقی آسیا به شمار می‌رود.

گزارش سیسکو نشان می‌دهد که این باند با هدف قرار دادن قربانیان در کشورهای انگلیسی زبان و همچنین بلغارستان، چین و ویتنام، از یک نوع باج‌افزار یاشما (Yashma) استفاده می‌کند که یادداشت باج‌افزاری را از حسابی به نام «nguyenvietphat» در پلت‌فرم اشتراک‌گذاری کد «Github» دانلود و از شناسایی نقطه پایانی و نرم‌افزار آنتی‌ویروس اجتناب می‌کند.

گروه جدید حداقل از 4 ژوئن امسال فعال بوده و یکی از تعداد فزاینده باندهای مجرم سایبری و سایر گروه‌های هکری است که خارج از ویتنام فعالیت می‌کنند یا این کشور را هدف قرار می‌دهند.

افشای این گروه جدید در برابر پس‌زمینه افزایش کلی فعالیت باج‌افزارها صورت می‌گیرد. محققان «Akamai» معتقدند که افزایش استفاده از آسیب‌پذیری‌های روز صفر و یک روز منجر به افزایش ۱۴۳ درصدی تعداد قربانیان باج‌افزار در 3 ماهه اول سال ۲۰۲۳ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شده است.

کارشناسان سیسکو تالوس اطمینان متوسطی دارند که عامل باج‌افزاری اصالت ویتنامی دارد. نام حساب Github و مخاطب ایمیل در یادداشت باج‌افزار شبیه یک سازمان قانونی ویتنامی است و مناطق زمانی که اپراتورها درخواست می‌کنند با آنها تماس گرفته شود با منطقه ویتنام همپوشانی دارند؛ یادداشت باج‌افزاری مشابه یادداشت مرتبط با باج‌افزار واناکرای (WannaCry) و دارای عناوین یکسانی است.

یادداشت پرداخت باج، بیت‌کوین را می‌طلبد و تهدید می‌کند که اگر قربانی ظرف 3 روز باج را پرداخت نکند، هزینه 2 برابر خواهد شد. یادداشت باج همچنین می‌گوید که اگر ظرف 7 روز پرداختی انجام نشود، قربانی نمی‌تواند هیچ پرونده‌ای را بازیابی کند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.