about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات گفت: برای ارتباطات با کاربران خارجی، چندین پیام رسان و سکوی ارتباط تصویری خارجی در کشور فعال هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،  عیسی زارع پور در خصوص مشکل ارتباط کاربران ایرانی با کاربران خارجی گفت: برای ارتباطات کاربران ایرانی با کاربران خارجی، چندین پیام‌رسان و سکوی ارتباط تصویری خارجی همچون اسکایپ، ایمو، آی مسیج، فیس تایم و دیسکورد بدون هیچ محدودیتی در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد تعاملات پیام رسانیِ کاربران با یکدیگر و در داخل کشور است و پیام رسان‌های داخلی هم به بلوغ کافی برای خدمت رسانی به همه مردم رسیده اند.
آقای زارع پور درباره مطالبات بازنشستگان مخابرات، گفت: مدیران شرکت مخابرات ایران اعلام کردند که مطالبات خود را در ۱۳ استان پرداخت کرده و گزارش داده اند که قرار است در این هفته مطالبات بازنشستگان استان تهران نیز پرداخت شود.
وی افزود: این مطالبات تعهداتی است که سهامداران و مدیران مخابرات در گذشته متعهد شده اند و مخابرات باید به قول خود پایبند باشد.
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درباره امکان تماس تصویری تلفن‌های همراه خاطرنشان کرد: مقدمات کار در شبکه کشور فراهم و تعرفه مربوط هم ابلاغ شده است، اما فعال سازی کامل نیازمند پشتیبانی خود گوشی هم هست که درحال رایزنی با برخی شرکت‌ها مثل سامسونگ و هواوی هستیم تا این قابلیت را در گوشی‌های کاربران ایرانی فعال کنند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برخی رسانه‌ها امروز در برداشتی نادقیق از مصاحبه وزیر ارتباطات در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت، به غلط عنوان کرده اند که وزیر حداکثر نیاز ارتباطات با خارج از کشور و ترافیک خارجی را ۱۰ درصد عنوان کرده است! و این به معنای ایجاد محدودیت در اینترنت بین الملل است!
وزارت ارتباطات ضمن تکذیب این خبر به اطلاع می‌رساند که بحث مطرح شده صرفا ناظر به نیاز پیام رسانی کاربران بوده است و هیچ ربطی به کل ارتباطات خارجی کشور ندارد.
این وزارتخانه همواره تامین نیاز کاربران به ترافیک خارجی را یکی از اولویت‌های خود می‌داند و ظرفیت ترافیک بین الملل از ابتدای دولت تاکنون دو برابر شده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.