about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی بابت پر شدن لینک‌های ارتباطی کشور در شبکه نداریم، اما با این حال در تلاش هستیم که ظرفیت مازاد شبکه ارتباطی کشور را به میزان 50 درصد افزایش دهیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ امیر محمدزاده لاجوردی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی درباره اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت برای افزایش کیفیت اینترنت و کاهش اختلال های ارتباطی، از برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت مازاد شبکه ارتباطی کشور به میزان 50 درصد خبر داد.

وی گفت: در حال حاضر هیچ مشکلی بابت لینک های ارتباطی کشور نداریم و با مسئله پر شدن لینک های ارتباطی هم مواجه نیستیم، اما با این حال در تلاش هستیم که ظرفیت مازاد شبکه ارتباطی کشور را به میزان 50 درصد افزایش دهیم.

وی توضیح داد: این پیش بینی برای روزهایی است که به دلایلی لینک های تامین اینترنت کشور دچار آسیب شود و با کاهش پهنای باند ورودی به کشور مواجه باشیم.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اضافه کرد:‌ پس از اجرای این برنامه، حتی در صورتی که بخشی از لینک های تامین اینترنت کشور دچار حادثه ای شود، مشکلی در اینترنت ایجاد نخواهد شد.

به گزارش فارس، چندی پیش برخی از لینک‌های ارتباطی شمالی کشور از مبدا کشورهای همسایه برای ساعاتی دچار اختلال شد که این اختلال باعث ایجاد مشکل در تامین ترافیک برخی پلتفرم‌های خارجی شده بود. البته این مساله با جایگزینی ظرفیت‌های پشتیبان در ساعات پایانی شب گذشته مرتفع شد؛ اما اختلال روی مسیرهایی که پهنای باند برخی از شبکه های خارجی پرکابرد مانند اینستاگرام را تامین می کرد حادث شد و از این رو قطعی چند لینک ارتباطی برای کاربران ایرانی بسیار محسوس بود.

کاربران سامانه فارس من هم با ثبت سوژه در این سامانه از اختلال و کندی سرعت اینترنت گلایه دارند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.