about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ژنرال اسرائیلی که مسئولیت امنیت شبکه را بر عهده دارد، ادعا می‌کند که ارتش این رژیم روزانه هزاران بار از سوی ایران مورد حمله سایبری قرار می‌گیرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام مسئول در رژیم صهیونیستی، با اذعان به این که قابلیت‌های هک در ایران در حال پیشرفت است، مدعی شده است که ایران روزانه هزاران بار این رژیم را مورد حمله سایبری قرار می‌دهد.
ژنرال ناداو پادان (Nadav Padan) با حضور در نشست امنیت سایبری رویترز که در تاریخ 31 اکتبر در تل‌آویو برگزار شد، اظهار داشت که ایران با کمک دستیاران نیابتی خود از قبیل حزب‌الله لبنان بر حجم حملات خود به اسرائیل افزوده است. ژنرال پادان، هدایت قسمت‌های فرماندهی، کنترل، رایانه، ارتباطات و اطلاعات و همچنین شاخه سایبری را بر عهده دارد.

پادان اضافه کرد: «آنها به‌روز و حرفه‌ای نیستند و قوی‌ترین ابرقدرت سایبری به شمار نمی‌روند اما روزبه‌روز، بهتر و بهتر می‌شوند.» وی درعین‌حال تأکید کرد: «تا آنجا که خبر داریم، هیچ‌کس نتوانسته به سامانه‌های عملیاتی ما نفوذ کند.»
وی افزود: «گاهی اوقات که با ابزارهای سایبری ایرانی روبه‌رو می‌شوم، تلاش می‌کنم با مشاهده و کنترل، از آن سر دربیاورم. در مواقع دیگر هم به طور تهاجمی عمل کرده و سعی می‌کنم آن را مسدود سازم.»

ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیر بخش فناوری اداره سایبری در دفتر نخست‌وزیر، روز بیست و چهارم اکتبر 2017 اظهار داشت که ایران، بزرگ‌ترین خطر برای امنیت سایبری این رژیم است. اسرائیل و امریکا متهم هستند که با همکاری یکدیگر، در سال 2010 بدافزار استاکس‌نت را برای ضربه زدن به شبکه‌های ایران طراحی و اجرا کردند.
ماه گذشته نیز دونالد ترامپ، ایران را به انجام حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی، سامانه‌های مالی و ارتش امریکا متهم کرده بود.


 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.