about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

متخصصان پارک علم و فناوری پردیس موفق شدند سامانه هوشمند مدیریت از راه دور را طراحی و تولید کنند. این شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس در زمینه اینترنت اشیا فعالیت می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ متخصصان یک شرکت‌ دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری پردیس موفق شدند سامانه هوشمند مدیریت از راه دور را طراحی و تولید کنند. این شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس در زمینه اینترنت اشیا فعالیت می‌کند.

عمده فعالیت‌های این شرکت دانش‌بنیان بیشتر در زمینه کشاورزی، معادن و خانه‌های هوشمند است. بومی‌سازی سامانه اینترنت اشیا با یک‌دهم قیمت می‌تواند ظرفیت داخلی را پاسخگو باشد که آن هم با تکیه بر شرکت‌های نوپا خواهد بود.

"سید مرتضی شهرآیینی" مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت:‌ ما می‌توانیم کارهایی که در یک محیط انجام می‌شود را از راه دور به سیستم‌ها واگذار کنیم. وقتی که ما بخش نگهداری گلخانه را از کنترل دما، رطوبت خاک و نور محیط و ورود افراد به سیستم‌ها واگذار کنیم عملاً این باعث می‌شود هزینه نیروی انسانی ما حداقل 50 درصد کاهش پیدا کند، بهره‌وری انرژی ما حداقل 30 درصد بالاتر برود و از طرفی نیز درآمد حاصله ما از آن گلخانه حدوداً 45 درصد افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: نزدیک به 2 سال است که با وزارت جهاد کشاورزی و وزارتخانه‌های دیگر مرتبط شدیم تا این وزارتخانه‌ها را راضی کنیم که از دستگاه‌های ایرانی استفاده کنند اما متاسفانه برخلاف انتظار به شدت به دستگا‌ه‌های خارجی وابسته هستند ضمن آنکه نمونه‌های خارجی حداقل 10 برابر نمونه داخلی هزینه دارد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.