about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

طراحی خودمختار بازوهای روباتیک توسط MIT

سیستم خودکار، جایگزین طراحی محرک‌های حاوی متغیرهای ارزیابی شده دستی به‌وسیله انسان‌ها شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک سیستم خودکار توسعه یافته به‌وسیله محققان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT)، قسمت‌های روباتیک پیچیده به نام محرک‌ها را طراحی و به‌صورت 3بعدی پرینت کردند که براساس مشخصات بسیاری بهینه شده‌اند. به‌طور خلاصه، سیستم خودکار کاری را انجام می‌دهد که تقریباً برای انسان‌ها انجام دادن آن به‌صورت دستی غیرممکن است.

طبق مقاله منتشر شده در «Science Advances»، محققان دستگاهی را که به لحاظ مکانیکی سیستم‌های روباتیک را در واکنش به سیگنال‌های الکترونیکی کنترل می‌کند را نشان دادند. این ابزار تصاویر مختلف سیاه و سفید را در زوایای مختلف نشان می‌دهد که به میدان مغناطیسی واکنش دارند.
ابزار یاد شده از ترکیب 3 ماده مختلف تشکیل شده اند که هر کدام رنگ تیره و روشن و انعطاف پذیری و میدان مغناطیسی خاص خود را دارند. از این ویژگی های می توان برای کنترل وسیله با استفاده از ارسال سیگنال استفاده کرد.

نرم‌افزار ابتدا طراحی محرک را به میلیون‌ها پیکسل 3بعدی یا وکسل‌ها (voxels) تقسیم می‌کند که هرکدام می‌توانند با هر ماده‌ای پر شوند. سپس، با اجرای میلیون‌ها شبیه‌سازی، وکسل‌های متفاوت را با مواد مختلف پر می‌کند. در نهایت، روی بهترین قسمت مواد در هر وکسل قرار می‌گیرد تا 2 تصویر با 2 زاویه مختلف ایجاد شود. یک چاپگر 3بعدی سفارشی، محرک را با ریختن مواد درست در واکسل مناسب – لایه به لایه – تولید می‌کند.

سوبرامانیان ساندارام (Subramanian Sundaram)، یکی از محققان آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی (CSAIL) در این خصوص گفت:

هدف نهایی ما یافتن خودکار طراحی بهینه برای هر مشکلی است. ما با انتخاب مواد چاپ، بهترین طراحی را انتخاب می‌کنیم تا تقریباً در یک مسیر کاملا مستقل محصول نهایی تولید شود.

تصاویر متحرک، توانمندی سیستم را نشان می‌دهند؛ اما محرک‌ها برای ظاهر شدن و عملکرد بهینه می‌توانند به منظور تقلید زیستی روباتیک‌ها استفاده شوند. به عنوان مثال، محققان دیگر در حال طراحی پوسته‌های روباتیک زیرآبی با آرایه‌های اعمال شده برای تقلید دندانه‌ها روی پوست کوسه هستند. این دندان‌های کوچک، به‌صورت جمعی برای کاهش کشش جهت شنای سریع‌تر تغییرشکل می‌دهند.

ساندارام اظهار داشت:

روبات‌های زیرآبی را تصور کنید که مجموعه محرک‌هایی روی سطوح پوستش دارد. این محرک‌ها می‌توانند برای کشش، چرخش مؤثر و غیره به‌کار روند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.