about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ضعف کاخ سفید در برابر حمله‌های گروه هک CozyDuke

گروه هک CozyDuke، که یک Advanced Persistent Threat به شمار می‌رود، دارای شباهت‌های بسیاری با دیگر گروه‌های هک ازجمله MiniDuke، CosmicDuke و OnionDuke است. محققان امنیتی کسپراسکی اطلاعاتی را منتشر کردند که جزئیات حمله به کاخ سفید و وزارت خارجه امریکا را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش طبق سنت نفوذ، هکرها ابتدا در ماه اکتبر به جمع‌آوری اطلاعات شبکه کاخ سفید و شناسایی شبکه رئیس‌جمهور پرداخته‌‌اند. به‌مانند دیگر گروه‌های هک، ابتدا ایمیل‌های مخرب به سمت قربانیان ارسال می‌شود که حاوی لینک مخرب به سمت سایت‌های ظاهراً موجه، هستند. پس از دانلود فایل مخربی که در این سایت وجود دارد، بدافزار بر روی سامانه قربانی نصب می‌شود. در این نمونه فایل مخرب یک فایل با فرمت زیپ بوده که شامل RAR SFX است که بدافزار را نصب می‌کند و یک PDF خالی را نمایش می‌دهد. در نمونه دیگری هکرها یک فایل ویدئویی فلش را در قسمت وصله ایمیل قرار می‌دهند. پس از باز شدن و اجرا بدافزار CozyDuke .exe اجرا می‌شود. پس از نصب بدافزار هکرها می‌توانند دیگر بدافزارها را نیز بر روی سامانه آلوده نصب کنند.

در نوامبر پس‌ازاینکه نفوذ به سامانه کاخ سفید شناسایی شد، مقامات امنیتی کاخ سفید ارتباط سامانه‌های ایمیل را قطع کردند.

بر اساس گزارش کسپراسکی این گروه هک عامل نفوذ به دیگر سامانه‌های دولتی ازجمله آلمان، کره جنوبی و ازبکستان نیز بوده است.

محققان امنیتی به دلیل وجود توابع مشترک مانند Show.dll و استفاده از نام‌های یکسان برای توابع، همان‌طور که در شکل زیر دیده می‌شود، گروه هک CozyDuke و OnionDuke را مشترک می‌دانند.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.