about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ضعف وزارت امنیت داخلی آمریکا در امنیت سایبر

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) وظیفه‌ی مهمی در امنیت شبکه‌های دولت در برابر حملات سایبری دارد. در سال‌های اخیر، قانون‌گذاران این کشور سعی داشتند تا با تصویب مقررات مختلف، نقش این وزارتخانه را در سایبری آمریکا پررنگ‌تر کنند.
طبق برخی گزارش‌ها، این وزارتخانه در ایجاد هماهنگی بین کارمندان و آموزش آن‌ها در حوزه‌ی امنیت سایبر، به‌درستی عمل نکرده است. بازرس کل این وزارتخانه، جان راث (John Roth)، گفت: «ما دچار کمبود سیاست‌های مؤثر، راهنمایی‌ها و آموزش در زمینه‌ی امنیت سایبر هستیم.» وی افزود: «وزارت امنیت داخلی یک نقش حیاتی در انسجام پاسخگویی به حوادث سایبری دارد. این حوادث به دلیل افزایش اعتماد ما به سامانه‌های فناوری اطلاعات است.» همچنین وی یکی از دلایل ضعف در آموزش امنیت سایبر کارمندان این وزارتخانه را محدودیت‌های بودجه بیان کرد. به‌علاوه راث ادامه داد که تحلیل گران سایبری در سرویس مخفی آمریکا (Secret Service) و سازمان مهاجرت و گمرک (ICE) باید از آموزش رایگان بهره‌مند شوند.
بنابراین ضعف در آموزش امنیت سایبر برای کارمندان این وزارتخانه یکی از دلایل به خطر افتادن شبکه‌های آن است. مقامات DHS به دنبال کسب اطلاعات از همه‌ی نهادهای نظارتی برای افزایش امنیت و رفع آسیب‌پذیری‌های موجود در این وزارتخانه هستند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.