about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ضعف سامانه‌های بخش نظامی انگلیس

 وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که روزانه سامانه‌های بخش نظامی این کشور با هزاران حمله‌ی سایبری مواجه می‌شوند. رئیس برنامه‌ی دفاع سایبر ارتش در انگلیس ضمن تأیید این خبر اظهار کرد که اگر به این مسئله اهمیت داده نشود می‌تواند منجر به حملات سایبری شود که نتیجه‌ی آن نفوذ در سامانه‌ها و افشای اطلاعات است. وی گفت: «حمله‌کنندگان در این حمله‌ها تغییر نمی‌کنند. این حمله‌ها هرروز در حال گسترش است و ما باید در مقابل این بازی ایستادگی کنیم.» همچنین وی در مورد افزایش بودجه برای امنیت سایبر اظهار امیدواری کرد. وی افزود: «پیگیری سریع‌تر، تنها راه برای پیش افتادن در این بازی است؛ زیرا فناوری به‌سرعت در حال تغییر است. ما طی ده سال به‌درستی خواسته‌های خود را در فناوری اطلاعات تبیین نکرده‌ایم.» به‌علاوه وی امیدوار بود که سرمایه‌گذاری‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
راب پریچارد (Robert Pritchard)، متخصص امنیت سایبر در مؤسسه‌ی سلطنتی مطالعات امنیت و دفاع در لندن (RUSI)، علت این حملات را عضویت انگلیس در سازمان‌های مختلف بین‌المللی و تأثیر آن بیان کرد.
همچنین وی افزود: «همه‌ی حملات سایبری جاسوسی نیستند ولی قطعاً انگلیس و خصوصاً وزارت دفاع آن، هدف حملاتی مشابه با گزارش آمریکا در مورد حمله به اداره‌ی مدیریت کارمندان خود هستند.»

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.