about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ضعف امنیتی آنتی‌ویروس‌ها

شرکت تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس Dr.Web، در سال 2012 آزمایشی را انجام داد که ثابت می‌کند نیمی از شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس در شناسایی و متوقف کردن بدافزارها و فایل‌های آلوده دارای مشکل امنیتی هستند.

به گزارش واحد امنیت سایبربان، در مصاحبه‌ای با رسانه‌ها، رییس شرکت تولیدکننده‌ی نرم‌افزارهای امنیتی Dr.Web، بوریس شاروف (Boris Sharov)، شرکت‌های تولیدکننده‌ی نرم‌افزارهای امنیتی را یک گله گوسفند نامید که دو فایل پاک (غیرآلوده‌ی) تولیدشده توسط این شرکت را به‌عنوان بدافزار شناسایی کرده بودند.

به گفته‌ی شاروف، شرکت Dr.Web در سال 2012 دو فایل را از طریق ایمیل به آزمایشگاه شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس دنیا برای آزمایش کردن فرستاد. علاوه بر فایل‌ها، در متن ایمیل ارسال‌شده آمده بود: "ما دو فایل تمیز (غیرآلوده) را برای شما ارسال می‌کنیم و اندکی در آنها تغییر ایجاد کرده‌ایم. لطفاً عکس‌العمل سامانه‌های ضدویروس‌تان را نسبت به آنها بررسی کنید؟"

بوریس شاروف (سمت چپ)

به گفته‌ی شاروف، هدف آنها از ارسال این فایل‌ها بررسی توانایی شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس بوده است.

پس از بررسی دو فایل موردنظر، شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس، دو فایل موردنظر را به‌عنوان بدافزار شناسایی کردند.

شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس پروتکل‌هایی دارند که بر اساس آنها موظفند تا فایل‌هایی آلوده‌ی جدیدی را که شناسایی کرده‌اند را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. یک هفته پس از شناسایی دو فایل موردنظر به‌عنوان بدافزار، شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس، بر اساس پروتکل‌های امنیتی خود آنها را به‌عنوان بدافزار معرفی کردند.

شاروف گفت: "پس‌ازاین اتفاقات، ما بهت‌زده بودیم، به دلیل اینکه دو فایلِ کاملاً پاک را ارسال کرده بودیم و در متن ایمیل نیز این مسأله را عنوان کرده بودیم."

شاروف و یوژین کسپرسکی درگذشته بارها به این مسأله اشاره کرده بودند که بر اساس قانون پروتکل‌ها، شرکت‌های تولیدکننده‌ی آنتی‌ویروس، یافته‌های یکدیگر را بدون بررسی به‌عنوان بدافزار کپی می‌کنند. در سال 2010 شرکت کسپرسکی در آزمایشی این مسأله را ثابت کرده بود.

این مسأله شاید باعث از بین رفتن اعتماد به آنتی‌ویروس‌ها شود و شاید زمان آن فرا رسیده باشد که مراکز قانونی به فعالیت‌های آنتی‌ویروس‌ها نظارت بیشتری داشته باشند.

تازه ترین ها
انتشار
1404/02/17 - 08:35- سایرفناوری ها

انتشار قابلیت‌های جدید اپلیکیشن «دولت من»؛ حذف پیامک از احراز هویت

نسخه جدید اپلیکیشن «دولت من»، با هدف تسهیل خدمات الکترونیکی و بهبود تجربه کاربری و در راستای تحولی کلیدی در تعاملات دولت و شهروندان، با قابلیت‌های پیشرفته منتشر شد.

مشارکت
1404/02/17 - 08:33- آسیا

مشارکت شرکت‌های اماراتی درحوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت امنیت سایبری اماراتی «CPX Holding» استارت‌آپ پیشگام هوش مصنوعی «spiderSilk» را خریداری کرد.

ویندوز
1404/02/17 - 08:29- هوش مصنوعي

ویندوز 11 این ماه منوی استارت جدیدی دریافت می‌کند

مایکروسافت در حال بازطراحی منوی استارت ویندوز 11 است و مجموعه‌ای از ویژگی‌های هوش مصنوعی جدید را طی ماه آینده به این سیستم عامل اضافه خواهد کرد.