about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ضعف‌های سایبری شرکت‌های کانادا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت حسابداری دیلویت (Deloitte)، طی گزارشی اعلام کرد بسیاری از شرکت‌های تجاری کانادا، درک نادرستی از مسئله‌ی امنیت سایبر دارند؛ زیرا طی یک سال گذشته، حمله‌ای به این شرکت‌ها صورت نگرفته است. جامعه‌ی آماری این گزارش، صد شرکت بزرگ از تمامی بخش‌های کانادا بود. حدود 40 درصد این شرکت‌ها نیز احساس می‌کنند در برابر حملات، حفاظت شده‌اند.
به گزارش دیلویت، شرکت‌های کانادا هنگام مدیریت تهدیدات سایبری، دچار ضعف و عقب‌ماندگی هستند و فقط نیمی از شرکت‌های این کشور، دارای فرآیند مشخصی برای بهبود وضعیت سایبری خود هستند. یکی از علل عقب‌ماندگی این شرکت‌ها، نداشتن ظرفیت‌های جمع‌آوری اطلاعات راجع به تهدیدات سایبری است که همین مسئله موجب در معرض خطر قرار گرفتن اطلاعات حساس این شرکت‌ها می‌شود.
انجمن صنعت سرمایه‌گذاری کانادا (Investment Industry Association of Canada) اعلام کرد: «تهدیدات سایبری بسیار پیچیده هستند. مدیران باید همگی در این زمینه همکاری کنند. سرمایه‌گذاران باید در زمینه‌ی دفاع داخلی و کنترل‌های فنی خود، دقت بیشتری به خرج دهند.»
دیلویت در گزارش خود شرکت‌ها را به آمادگی برای پاسخگویی به حملات سایبری دعوت کرد و آن‌ها را به تأمل در خسارات ناشی از حملات سایبری فراخواند. این شرکت افزود: آن دسته از مشاغلی که در ایجاد وضعیت مناسب امنیت سایبر ناتوان هستند، ممکن است مشکلات جدیدی را برای آن‌ها به وجود آورد.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.