about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس‌جمهور روسیه بر ضرورت حفاظت از فضای دیجیتال داخلی در روسیه تأکید کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین ضمن تأکید بر ضرورت تقویت حفاظت از فضای دیجیتال داخلی اعلام کرد در این فضا نباید هیچ‌گونه نقطه‌ضعفی وجود داشته باشد. 

پوتین در جلسه شورای امنیت روسیه اعلام کرد:

تقویت دفاع از فضای دیجیتال داخلی ضروری است، در اینجا نباید نقاط ضعف وجود داشته باشد و اساساً مهم است که خطرات احتمالی نشت اطلاعات محرمانه و داده‌های شخصی شهروندان را از بین ببریم.

به اعتقاد پوتین، برای کاهش خطرات احتمالی سایبری کنترل دقیق‌تر قوانین استفاده از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات لازم و ضروری است. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

سومین وظیفه کلیدی کاهش شدید ریسک‌های مربوط به استفاده از برنامه‌های خارجی، فناوری رایانه و تجهیزات مخابراتی است. من مجدداً تأکید می‌کنم از فرآیندهای دیجیتالی سازی که اکنون به‌طور فعال در سیستم مدیریت دولتی و اقتصاد روسیه در جریان است و ما آن‌ها را چندین سال پیش راه‌اندازی کردیم، بایستی حداکثر حفاظت‌های لازم در برابر هرگونه تأثیر منفی بالقوه خارجی به عمل آید. 

پوتین در نشست شورای امنیت ضمن پیشنهاد بررسی پیش‌نویس مبانی سیاست دولتی در زمینه امنیت زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی اظهار کرد ماهیت چالش‌ها و تهدیدات امنیت سایبری روسیه به‌سرعت در حال تغییر است و این مسئله بایستی موردتوجه قرار گیرد. او تصریح کرد:

متخصصان ما به‌طورجدی روی مسائل حفاظت از زیرساخت‌های اطلاعاتی، تضمین عملکرد پایدار و امنیت شبکه‌ها و کانال‌های ارتباطی کار می‌کنند و تکرار می‌کنم ما توانسته‌ایم کارهای زیادی انجام دهیم، ازجمله ساخت فناوری‌های منحصربه‌فرد اختصاصی. بااین‌حال، ماهیت چالش‌ها و تهدیدات به‌صورت پویا و سریع در حال تغییر است. خود عرصه اطلاعات به‌سرعت درحال‌توسعه است. حتما همه این‌ها باید مدنظر قرار گیرند و به‌طورکلی همه این مسائل بایستی در کانون توجه دائمی و کنترل قرار گیرند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد