about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش از توسعه تعاملات نخبگانی با کشورهای همسایه خبر داد و گفت: فناوری محور خوبی برای توسعه همکاری با جهان و کشورهای D۸ است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه نشست سرمایه گذاری فناوری که در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد در جمع خبرنگاران در خصوص تبادل فناوری بین کشورهای مختلف گفت: کشورهای منطقه و همسایه‌های ایران فرصت همکاری فناورانه را برای کشور فراهم می‌کنند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با بیان اینکه کشورهای عضو دی ۸ یک‌هشتم جمعیت دنیا را دارند که ۶۰ درصد مسلمانان جهان در این کشورها زندگی می‌کنند، گفت: این ظرفیت بزرگ بین‌المللی است.

دهقانی فیروزآبادی افزود: از سوی دیگر کشور در سال‌های گذشته تمرکز زیادی بر روی مرجعیت علمی و فناوری در دنیا داشته است که توفیقات زیادی در این زمینه‌ها حاصل شده؛ اگر این توفیقات بخواهد باعث قدرت بین‌المللی شود و تأثیرگذاری واقعی ایجاد کند باید بتوانیم با کشورهای همسو تر و مشترک‌المنافع تبادل فناوری و سرمایه‌گذاری داشته باشیم.

دهقانی با اشاره به نشست سرمایه گذاری فناوری که امروز در پارک فناوری پردیس برگزار شد عنوان کرد: این برنامه با هدف استفاده از ظرفیت کشورهای دی ۸ در زمینه فناوری برگزار شده است.

وی با بیان اینکه دستاورد این برنامه انعقاد قراردادهایی بین سرمایه‌گذاران و فناوران است، گفت: کشور در شرایطی خاص قرار دارد اما این دلیل نمی‌شود که جلوی پیشرفت و تأثیرگذاری در منطقه را بگیرد. هر چه مسیر سخت‌تر باشد مبارزه شیرین‌تر است.

وی افزود: امیدواریم که این برنامه‌ها سالانه توسعه یابد، با توجه به توسعه علم و فناوری طی دو دهه اخیر محتواهای خوبی در دست داریم که در سرمایه‌گذاری مشترک با کشورهای دوست می‌تواند به توسعه بازار و ابعاد آن کمک کند.

وی ادامه داد: امیدوارم این برنامه بخشی از این اهداف را عملی سازد.

وی با بیان اینکه فناوری، فرآوری شده کار علمی است، گفت: فناوری ارزشمند است و نیاز به بازار دارد. من معتقدم در همه مسائلی که کشور دارد فناوری مهمترین نقطه قوت آن است.

وی عنوان کرد: فناوری می‌تواند محور خیلی خوب برای توسعه همکاری با جهان و کشورهای اطراف باشد. برنامه‌های مشترک ما با وزارت امور خارجه، مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی با این هدف است که بتوانیم تعاملات نخبگانی از سطح فردی تا سطح شرکتی و محصولی و توسعه بازار با کشورهای همسایه توسعه چشمگیری داشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.