about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون دادستان کل روسیه معتقد است سازوکارهای کنونی مقابله با جرائم سایبری ناکافی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون دادستان کل روسیه پیُتر گارادوف اعلام کرد تجربه همکاری‌های بین‌المللی و خسارات هنگفت ناشی از جرائم فناوری اطلاعات و ارتباطات ثابت کرده سازوکارهای کنونی مقابله با جرائم سایبری ناکافی هستند. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

بسیاری از سازوکارهای منطقه‌ای من‌جمله کنوانسیون بوداپست شورای اروپا 20 سال پیش تدوین شد، زمانی که بشر هنوز از مشکلات مدرن مانند دارک نت، فیشینگ، برنامه‌های باج افزاری، حملات DDoS، اسپم و بسیاری دیگر اطلاعی نداشت. دادستان کل روسیه بود که اصرار داشت پیش‌نویس کنوانسیون این چالش‌های مهم امروز را مدنظر قرار دهد. 

به اعتقاد گارادوف، در طول این دو دهه، جهان ازنظر کیفی تغییر کرده است، راه‌اندازی و انتشار فناوری‌های جدید که مجرمان خود را به آن‌ها تجهیز کرده‌اند، تسریع شده است. در این میان مکانیسم‌های همکاری دوجانبه نیز علاج عام مشکلات جرائم سایبری نیستند. دولت‌ها می‌توانند با استناد به قوانین ملی تبادل فرامرزی داده‌ها از ارائه اطلاعات لازم خودداری کرده یا زمان پاسخگویی را بی‌دلیل به تأخیر بیندازند. در مواردی نیز تبادل اطلاعات به دلایل فنی غیرممکن می‌شود. به‌عنوان‌مثال، در صورت انقضای مهلت تعیین‌شده از سوی قوانین ملی برای ذخیره اطلاعات رایانه‌ای. 

به گفته وی، کنوانسیون جهانی مقابله با جرائم سایبری که از سوی روسیه به سازمان ملل متحد ارائه‌شده در نظر دارد بدون لطمه به مکانیسم‌های موجود و همزمان با ارائه ابزارهای لازم به سازمان‌های انتظامی نظم موجود را ارتقاء دهد.  

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.