about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

صعود سه پله‌ای ایران در رتبه‌بندی ITU

دیجیاتو/ در این سمپزیوم رده بندی کشورها در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات (IDI) اعلام شد که دانمارک، کره جنوبی و سوئد به ترتیب با امتیاز 8.8، 8.7 و 8.6 از مجموع 10 امتیاز 3 رتبه برتر را کسب کردند.

بر اساس معیار ITU، ایران با امتیاز 4.2، مکان 94 ام توسعه ICT را به دست آورد. در بین 30 رتبه برتر نام کشورهایی مانند: استرالیا، کانادا، بحرین، ژاپن، آمریکا، چین، نیوزلند و سنگاپور دیده می شود.

در این گزارش تعداد مشترکین تلفن ثابت 38.3 درصد و کاربران موبایل 84.2 درصد جمعیت کل کشور و سرانه پهنای باند اینترنت در ایران 4.6 کیلوبیت بر ثانیه (Kbps) اعلام شده است. این اتحادیه تعداد خانواده های ایرانی با دسترسی به رایانه را 44.6 درصد و خانوارهای با دسترسی به اینترنت را 35.8 درصد جمعیت کشور می داند.

ضریب نفوذ 31.4 درصدی دسترسی به اینترنت، 5.6 درصدی مشترکان پهن باند ثابت و 2.5 درصدی مشترکان پهن باند سیار منفی ترین نکات کارنامه کشور ما در این آمار است. کارشناسان معتقدند بیشترین عقب افتادگی ایران در توسعه پهن باند ثابت و سیار بوده که سبب ایجاد تاثیر منفی در نمره کل شده و جایگاه این کشور را تنزل بخشیده است.

 

در معیار استفاده مهارتی از فاوا (ICT)، نرخ رشد 86.3 درصدی ثبت نام در مقاطع تحصیلی مدارس و 55.2 درصد در مقطع تحصیلات دانشگاهی و ضریب سواد 84.3 درصدی برای کشور ما در نظر گرفته شده است.

ITU  در حوزه متوسط قیمت اینترنت پهن باند، ایران را در جایگاه 37 قرار داده است. در بخش اینترنت پهن باند سیار (که منظور دسترسی به دیتای موبایل با استاندارد 3G بوده) متوسط قیمت دسترسی کاربران کشور با شارژ برای هر 500 مگابایت 11.4 دلار اعلام شد که رتبه 87 را دربر دارد.

بر اساس اعلام اتحادیه جهانی مخابرات، تعداد کاربران اینترنتی کشورهای در حال توسعه دوبرابر شده که دو سوم کل مخاطبان این شبکه را تشکیل می دهد. البته از 4.3 میلیارد نفری که به اینترنت متصل نیستند 90 درصد در این کشورها زندگی می کنند.

این گزارش حاکی است 450 میلیون نفر از انسان های زمین در نقاطی هستند که پوشش تلفن همراه ندارد. برآوردهای ITU نشان می دهد  تا پایان سال 2014 تعداد مشترکان موبایل به 7 میلیارد می رسد که با جمعیت جهان برابری می کند.

 96 درصد مردم دنیا از تلفن همراه استفاده می کنند که نصف آنها به خدمات شبکه 3G دسترسی دارند. ضریب نفود اینترنت در بین خانوارهای جهان به 43.6 درصد رسیده است که توسعه یافته ها 87 درصد و درحال توسعه ها 31 درصد از خانواده هایشان به این شبکه دسترسی دارند.

تعداد مشترکین دسترسی به اینترنت از طریق نسل سوم تلفن همراه  از 2 درصد در سال 2007 به 32 درصد در سال جاری رسیده است. این میزان در کشورهای توسعه یافته 83 درصد، در حال توسعه 21 درصد و کمتر توسعه یافته 6 درصد است.

میزان رشد استفاده از اینترنت به­ شدت افزایش یافته و ارسال و دریافت محتوا در شبکه های اجتماعی بالاترین نرخ را دارد. به طور مثال، بیش از 6 میلیارد ساعت ویدئو در هر ماه توسط کاربران مشاهده می شود. همچنین سرویس ویکی پدیا به عنوان پر مخاطب ترین خدمت بوده و بیش از 30 میلیون موضوع تا انتهای سال 2013  در قالب 287 زبان بروز رسانی شده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.