about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

شیوه جدید کلاه‌برداری هکرها از مشتریان AT&T

در "حملات فیشینگ"، کلاهبرداران اینترنتی در تلاش هستند تا با ارسال ایمیل‌های جعلی قربانیان خود را فریب داده و به اطلاعات شخصی و مالی آنها دست یابند. اما به تازگی گروهی از هکرها به جای ارسال ایمیل، به ارسال پیام‌های متنی روی آورده‌اند و متن آنها را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که واقعی به نظر می‌رسند.

برنامه نویسی با نام دنی گرانت (Dani Grant)، این خطر امنیتی را شناسایی کرده و گزارش آن را به شرکت AT & T ارائه کرده است. به گفته وی AT&T از مجموعه‌کدهای کوتاه استفاده می‌کند و همین موضوع باعث شده است تا مشتریان قادر به تشخیص پیام‌های قانونی و فیشینگ نباشند.

دنی گرانت در گزارش خود بیان می‌کند: "لینک‌هایی در این پیام‌ها وجود دارند که واقعی  به نظر می‌رسند و گویی کاربران را به وب‌گاه AT&T یا همان att.com هدایت می‌کند، در حالی که آنها به وب‌گاهی با نام dl.mymobilelocate.com هدایت می‌شوند."

 

گرانت مشکلات مذکور را به عنوان یک هشدار امنیتی به شرکت AT&T گزارش کرده است، اما این شرکت  ادعای وی را رد می‌کند.

AT&T بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی تلفن ثابت، سرویس‌دهنده پهنای‌باند اینترنت و دومین اپراتور تلفن همراه در آمریکا است. این شرکت، در سال ۲۰۱۲ بعنوان هفتمین شرکت بزرگ آمریکایی بر پایه میزان درآمد، انتخاب شد.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.