about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکست پیامک در برابر وایبر

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایندگان مردم در خانه ملت، روز گذشته اپراتورهای مخابراتی را موظف کردند که علاوه بر قیمت هر پیامک مبلغ ده ریال از استفاده‌کنندگان دریافت و به‌حساب خزانه‌داری واریز کنند.
این تصمیم در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۴ کل کشور اعلام شد و نمایندگان با موافقت با بند الحاقی تبصره ۱۹ این لایحه افزایش یک‌تومانی قیمت پیامک را تصویب کردند.
مرتضی براری - معاون امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با مهر، مخالفت وزارت ارتباطات را از این تصمیم اعلام کرد و گفت: باوجود تلاش بسیار وزارت ارتباطات، برای قانع کردن نمایندگان مجلس در افزایش ندادن نرخ پیامک تلفن همراه، نمایندگان با این افزایش موافقت کردند.
وی افزایش نرخ پیام کوتاه تلفن همراه را خلع سلاح این سرویس در میدان رقابتی با شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای موبایلی عنوان کرد و افزود: "در شرایطی که روزبه‌روز بر تعداد استفاده‌کنندگان از شبکه‌های موبایلی خارجی مانند وایبر و واتس‌اپ افزوده می‌شود، افزایش نرخ پیامک، کاربران را به سمت استفاده بیشتر از این ابزارهای ارتباطی خارجی سوق می‌دهد و این اصلا به صلاح نیست."
براری بابیان اینکه در این میدان رقابت، پیامک از وایبر و واتس‌اپ شکست‌خورده است، گفت: " نباید با مکانیزم هایی چون افزایش نرخ خدمات پیامک، شکست این سرویس را در مقابل شبکه‌های اجتماعی رقم بزنیم."
معاون امور مجلس وزیر ارتباطات با تأکید براینکه این وزارتخانه مخالفت و انتقاد خود را به تصمیم برای افزایش نرخ پیامک اعلام کرد، گفت: "این تصمیم از سوی کمیسیون تلفیق در صحن علنی مطرح شد تا از محل این درآمد که به خزانه دولت واریز می‌شود به سازمان‌های بهزیستی و کمیته امداد کمک شود."
وی خاطرنشان کرد: "با ورود ابزارهای موبایلی همچون وایبر، روزبه‌روز شاهد کاهش و افت درآمد اپراتورهای موبایل از محل پیام کوتاه هستیم و این تصمیم مجلس برای افزایش نرخ پیامک نیز، به‌طورقطع کاهش درآمد اپراتورهای موبایل از این محل را به همراه خواهد داشت."
براری تأکید کرد: "افزایش نرخ پیام کوتاه علاوه بر کاهش درآمد اپراتورهای موبایل، افزایش هزینه در سبد خانوار را به همراه خواهد داشت که با سیاست‌های مدنظر وزارت ارتباطات برای کاهش هزینه خدمات ارتباطی مغایرت دارد."
وی گفت: "تصمیم کمیسیون تلفیق برای افزایش نرخ پیامک علاوه بر مخالفت وزارت ارتباطات، با مخالفت نماینده دولت نیز مواجه شد اما درنهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این طرح رأی مثبت دادند."
به گزارش مهر، هم‌اکنون نرخ هر پیامک تلفن همراه لاتین ۲۲ تومان و پیامک فارسی ۹ تومان است که از سال آینده و با مصوبه مجلس به ۲۳ تومان برای لاتین و ۱۰ تومان برای فارسی افزایش می‌یابد.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.