about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

شکست سایبری ناتو در برابر روسیه

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مایکل فالون (Michael Fallon)، وزیر دفاع انگلستان در صحبت‌هایی، سیاست‌های ناتو در برابر حملات سایبری روسیه را ناکارآمد و شکست‌خورده خواند و خواستار تجدید نظر در این سیاست‌ها شد. وی با انتقاد کردن از راهبرد ناتو در زمینه مقابله با تروریسم و حملات سایبری، این سیاست‌ها را فاقد چابکی لازم دانست و مدعی شد که این سیاست‌ها، از اروپا در برابر حملات سایبری روسیه حفاظت نمی‌کند.
فالون که در نشست امنیتی مونیخ صحبت می‌کرد، در این رابطه گفت شرکای ما در ناتو، کارهای بسیاری دارند که باید انجام بدهند و انگلستان، نمی‌خواهد بگوید که آیا در این زمینه، حمله سایبری خاصی را علیه روسیه انجام داده است یا خیر.
وی گفت: «ما به‌قدر کافی، در مقابله با رویدادهایی مثل حملات سایبری و تروریسم، سریع نیستیم. این ‌یکی از آن مواضعی است که ما باید در آن عکس‌العمل سریع‌تری داشته باشیم. توانایی‌های سایبری در حال حاضر در اعضای ناتو، به‌صورت فردی است. این در حالی است که اعضای این پیمان، باید تحت مجموعه ناتو فعالیت کنند و در این مورد کار کنند که چگونه باید با یکدیگر، به‌صورت متحد در برابر حملات سایبری همکاری کنند.»
در اجلاس سال گذشته ناتو در ورشو لهستان، اعضای ناتو تصویب کردند که حمله سایبری به یک کشور را، همانند حمله به کل اعضای این پیمان محسوب کنند و با تسلیحات متعارف نظامی به آن پاسخ دهند؛ اما از همان زمان، اظهارنظرهای اضافه‌ای در این مورد صورت پذیرفته است و بسیاری از کارشناسان امنیتی، لایحه تصویب‌شده در میان اعضای این پیمان را، فاقد کارایی لازم می‌دانند.
مایکل فالون هم در تائید این انتقادات گفت: «مهم‌ترین موضوع، این است که در حال حاضر، ما نسبت به نحوه پاسخ‌گویی ناتو به حملات سایبری مطمئن نیستیم و راهبرد مشخصی نداریم.»
در حال حاضر و بعد از چالش‌های متعدد بر سر انتخابات آمریکا و موضوع احتمال دخالت روسیه در این کشور، تمام کشورهای اروپایی و همچنین اعضای ناتو، نگران این موضوع هستند که دخالت روسیه در فرایندهای مختلف در کشورهایشان نیز ادامه پیدا کند و به فکر یافتن راهکاری برای مقابله با این موضوع افتاده‌اند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.