about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شکستن رمز عبور با پردازنده‌ی گرافیکی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت انویدیا مدتی است که نسل جدید کارت‌های گرافیک خود را با معماری پاسکال (Pascal) عرضه کرده است. این کارت‌های گرافیک نسبت به نسل گذشته خود بسیار پیشرفت داشته و می‌تواند محتوای 4K را با سرعت بالایی پردازش کرده و به نمایش بگذارد؛ اما به تازگی کاربرد جدیدی برای کارت‌های پاسکال پیدا شده است.
در حال حاضر یکی از کاربردهای اصلی کارت گرافیک استفاده در توسعه‌ی هوش مصنوعی و الگوریتم‌های آن است؛ زیرا توان پردازش موازی پردازنده‌های گرافیکی بسیار بهتر از پردازنده‌های مرکزی عمل می‌کند. به تازگی بر اساس آزمایش‌های انجام شده مشخص شد کارت گرافیک «GTX 1080» می‌تواند بسیار بهتر و سریع‌تر از پردازنده‌های مرکزی اینتل و اِی. اِم. دی رمزهای عبور را تولید کند.
نحوه‌ی پردازش داده‌ها در کارت‌های گرافیکی به صورتی است که می‌تواند انواع داده‌های مختلف را به صورت موازی و با سرعت‌بالا پردازش کند.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی شرکت امنیتی روسی الکامسافت (Elcomsoft)، پردازنده‌ی گرافیکی «1080» با استفاده از معماری پاسکال می‌تواند در هر ثانیه بیش از 7100 رمز عبور مختلف برای فایل آفیس 2013 را حدس بزند و این در حالی است که عدد یاد شده برای کارت «GTX 980» تنها 3800 رمز در ثانیه بود. در مقابل یک پردازنده‌ی مرکزی تنها توان تولید 30 رمز در ثانیه را دارد. این موضوع بیان می‌کند یک کارت گرافیک، 1080 رمزهای 6 کاراکتری را در کمتر از 83 ساعت پیدا کرده و می‌شکند؛ اما این کار برای پردازنده‌های مرکزی با توانایی ذکر شده، 2 سال طول می‌کشد.
به عنوان مثالی دیگر می‌توان به بازیابی رمز عبور یک فایل فشرده شده با فرمت «RAR5» اشاره کرد که برای کارت‌های 1080 به تولید 25 هزار رمز بوده است. از طرفی حتی ضعیف‌ترین کارت‌های گرافیک انویدیا و ای. ام. دی نیز 20 تا 40 برابر سریع‌تر از پردازنده‌های مرکزی این رمزهای را پیدا و می‌شکنند و انجام این عمل با کمک پردازنده‌ی گرافیکی 1080، حدوداً 250 برابر سریع‌تر است. از طرفی اگر از کارت گرافیک جدید سری تایتان یا 2 کارت گرافیک به صورت هم‌زمان استفاده شود، زمان موردنیاز برای تولید رمزها تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند.
موضوع ذکر شده در بالا پتانسیل کارت‌های گرافیک را نشان می‌دهد و بیان می‌کند هکرها می‌توانند علاوه بر پردازنده‌ی مرکزی از قابلیت پردازش موازی کارت‌های گرافیک نیز برای ایجاد جدول و شکستن رمزهای عبور استفاده کنند. این ویژگی سرعت عملکرد آن‌ها را افزایش داده و از طرفی انتخاب رمزهای عبور با تعداد کاراکتر پایین را ناامن جلوه می‌دهد.
در ادامه می توان تعدادی از نتایج به دست آمده را مشاهده کرد.

 

 

 

 

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.