about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکستن رمز عبور با پردازنده‌ی گرافیکی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت انویدیا مدتی است که نسل جدید کارت‌های گرافیک خود را با معماری پاسکال (Pascal) عرضه کرده است. این کارت‌های گرافیک نسبت به نسل گذشته خود بسیار پیشرفت داشته و می‌تواند محتوای 4K را با سرعت بالایی پردازش کرده و به نمایش بگذارد؛ اما به تازگی کاربرد جدیدی برای کارت‌های پاسکال پیدا شده است.
در حال حاضر یکی از کاربردهای اصلی کارت گرافیک استفاده در توسعه‌ی هوش مصنوعی و الگوریتم‌های آن است؛ زیرا توان پردازش موازی پردازنده‌های گرافیکی بسیار بهتر از پردازنده‌های مرکزی عمل می‌کند. به تازگی بر اساس آزمایش‌های انجام شده مشخص شد کارت گرافیک «GTX 1080» می‌تواند بسیار بهتر و سریع‌تر از پردازنده‌های مرکزی اینتل و اِی. اِم. دی رمزهای عبور را تولید کند.
نحوه‌ی پردازش داده‌ها در کارت‌های گرافیکی به صورتی است که می‌تواند انواع داده‌های مختلف را به صورت موازی و با سرعت‌بالا پردازش کند.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی شرکت امنیتی روسی الکامسافت (Elcomsoft)، پردازنده‌ی گرافیکی «1080» با استفاده از معماری پاسکال می‌تواند در هر ثانیه بیش از 7100 رمز عبور مختلف برای فایل آفیس 2013 را حدس بزند و این در حالی است که عدد یاد شده برای کارت «GTX 980» تنها 3800 رمز در ثانیه بود. در مقابل یک پردازنده‌ی مرکزی تنها توان تولید 30 رمز در ثانیه را دارد. این موضوع بیان می‌کند یک کارت گرافیک، 1080 رمزهای 6 کاراکتری را در کمتر از 83 ساعت پیدا کرده و می‌شکند؛ اما این کار برای پردازنده‌های مرکزی با توانایی ذکر شده، 2 سال طول می‌کشد.
به عنوان مثالی دیگر می‌توان به بازیابی رمز عبور یک فایل فشرده شده با فرمت «RAR5» اشاره کرد که برای کارت‌های 1080 به تولید 25 هزار رمز بوده است. از طرفی حتی ضعیف‌ترین کارت‌های گرافیک انویدیا و ای. ام. دی نیز 20 تا 40 برابر سریع‌تر از پردازنده‌های مرکزی این رمزهای را پیدا و می‌شکنند و انجام این عمل با کمک پردازنده‌ی گرافیکی 1080، حدوداً 250 برابر سریع‌تر است. از طرفی اگر از کارت گرافیک جدید سری تایتان یا 2 کارت گرافیک به صورت هم‌زمان استفاده شود، زمان موردنیاز برای تولید رمزها تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند.
موضوع ذکر شده در بالا پتانسیل کارت‌های گرافیک را نشان می‌دهد و بیان می‌کند هکرها می‌توانند علاوه بر پردازنده‌ی مرکزی از قابلیت پردازش موازی کارت‌های گرافیک نیز برای ایجاد جدول و شکستن رمزهای عبور استفاده کنند. این ویژگی سرعت عملکرد آن‌ها را افزایش داده و از طرفی انتخاب رمزهای عبور با تعداد کاراکتر پایین را ناامن جلوه می‌دهد.
در ادامه می توان تعدادی از نتایج به دست آمده را مشاهده کرد.

 

 

 

 

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.