about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

در ادامه‌ی مسئله‌ی دستگیری مدیرمالی هواوی در کانادا، اکنون این شخص شکایتی علیه دولت و چند نهاد دولتی کانادا مطرح کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مدیرمالی هواوی، منگ وانژو که به درخواست ایالات‌متحده‌ی آمریکا دسامبر سال گذشته به اتهام کلاه‌برداری و تخطی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران در شهر ونکوور دستگیرشده بود، به شکایت از مقام‌های رسمی کانادایی دست‌زده است.

روز جمعه‌ی هفته‌ی گذشته، خانم منگ دادخواست خود را برای شکایت علیه دولت کانادا و آژانس خدمات مرزی و پلیس این کشور ارائه داد و آن‌ها را به «تجاوز به حقوق شهروندی» متهم کرد.

جالب این است که شکایت خانم منگ علیه دولت کانادا با شروع رسمی فرایند استرداد وی به ایالات‌متحده‌ی آمریکا هم‌زمان‌شده است. افزون ‌براین، دولت چین دستگیری مدیرمالی هواوی را «اقدامی سیاسی» نامیده و منگ وانژو هم تمامی اتهام‌های مطرح‌شده علیه خود را مردود می‌داند.

طی دادخواست منگ به دادگاه عالی بریتیش کلمبیا، وی تقاضای دریافت خسارت از پلیس سوار کانادا و آژانس خدمات مرزی و دولت فدرال کانادا را دارد. براساس آنچه در این دادخواست بیان شده، این سازمان‌ها به حقوق شهروندی منگ تعدی کرده‌اند که براساس «منشور حقوق و آزادی‌های کانادا» به وی تعلق می‌گیرد.

به‌گفته‌ی مدیرمالی هواوی، پیش از اینکه پلیس سوار کانادا و افسران آژانس خدمات مرزی این کشور وی را با ادعاهای دروغین دستگیر کنند، او را بازرسی و از وی بازجویی کرده‌اند.

در ادامه‌ی این دادخواست، از دستگیری منگ به‌عنوان عملی «غیرقانونی» و «بی‌اساس» یاد شده است. علاوه‌براین، در شکایت منگ ادعا شده افسران به‌‌عمد دلیل اصلی دستگیری وی را فاش نکرده‌اند. همچنین، یادآوری‌نکردن به منگ درباره‌ی حق استفاده از وکیل و حق ساکت‌ماندن درمقابل پرسش‌های پلیس نیز از دیگر اتهام‌های واردشده به افسران کانادایی است.

مدیرمالی ۴۷ ساله‌ی هواوی چهارشنبه‌ی همین هفته در دادگاه حاضر خواهد شد تا درباره‌ی مسئله‌ی استرداد وی به آمریکا رسماً تفهیم اتهام شود. در همین روز، تاریخ جلسه‌ی استماع نیز مشخص خواهد شد. در این جلسه، طرفین درگیر به‌طور شفاهی ادلّه‌ی مربوط به پرونده‌ی استرداد خانم منگ به ایالات‌متحده‌ی آمریکا را ارائه خواهند کرد.

باید به خاطر داشت پرونده‌ی استرداد منگ وانژو به ایالات‌ متحده‌ی آمریکا در مراحل اولیه‌ی بررسی قرار دارد. برای استرداد وی نه‌تنها باید دستور استرداد را قاضی صادر کند؛ بلکه این دستور باید به تأیید وزیر دادگستری کانادا نیز برسد. البته، متهم می‌تواند به آرای صادرشده اعتراض کند و همین پیچیدگی‌های قانونی باعث می‌شود تصمیم‌گیری در‌این‌باره سال‌ها طول بکشد.

به ادعای مقام‌های آمریکایی، هواوی درباره‌ی ارتباطش با دو زیرمجموعه‌ی خود به‌نام‌های «واحد ابزارهای هواوی در آمریکا» و «Skycom Tech»، ایالات‌ متحده‌ی آمریکا و یکی از بانک‌های بین‌المللی را فریب داده و هدف از این کار نیز معامله با ایران بوده 
در‌عین‌حال، مدتی است دولت دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای با ایران خارج‌شده و ضمن اعمال تحریم‌های پیشین، تحریم‌های جدیدی هم علیه ایران وضع کرده است. این تحریم‌ها صنعت نفت و کشتی‌رانی و بانک‌داری ایران را هدف قرار داده‌اند.

علاوه‌ بر مسئله‌ی تخطی از تحریم‌ها، آمریکایی‌ها هواوی را به سرقت فناوری‌های شرکت T-mobile متهم کرده‌اند؛ فناوری‌هایی که برای آزمودن دوام گوشی‌های هوشمند استفاده می‌شده‌اند. تخلفات ارتباطی نیز از دیگر اتهام‌های مطرح‌شده علیه غول چینی است. درمجموع، تعداد اتهام‌های واردشده علیه هواوی به ۲۳ فقره می‌رسد.

دستگیری مدیرمالی هواوی اثرهای منفی درخورتوجهی بر روابط چین با ایالات‌ متحده‌ی آمریکا و کانادا گذاشته است. چینی‌ها این درگیری‌های قانونی را نوعی «سوءاستفاده از پیمان استرداد مجرمان میان آمریکا و کانادا» می‌دانند و مخالفت و نارضایتی خود از این مسئله را اعلام کرده‌اند.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.