about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

شکایت متقابل ایلان ماسک از توئیتر

ایلان ماسک روز گذشته از شبکه اجتماعی توئیتر شکایت کرد و اسنادی به دادگاه تحویل داد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل سایت رویترز، ایلان ماسک ساعاتی پس از اعلام زمان برگزاری دادگاه پنج روزه (۱۷ اکتبر مصادف با ۲۵ مهر) او با توئیتر از این شبکه اجتماعی به صورت متقابل شکایت کرد و اسناد محرمانه ۱۶۴ صفحه‌ای خود را به این دادگاه تحویل داد. طبق قوانین دادگاه نسخه ویرایش شده مدارک محرمانه احتمالا به زودی عمومی می‌شود.

 در روز جمعه، یک سهامدار توئیتر از ماسک شکایت کرد و از دادگاه خواست تا به او دستور دهد توئیتر را خریداری کرده و به دلیل نقض معامله با توئیتر  و خسارتی که به سهامداران وارد کرده  غرامت پرداخت کند. ماسک، مدیر اجرایی شرکت تسلا، در هشت ژوئیه گفت که از خرید توئیتر پشیمان شده است. او همچنین این شرکت را به دلیل نقض توافق با ارائه نادرست تعداد حساب های جعلی در پلتفرم خود محکوم کرد.

توئیتر چند روز بعد از ماسک شکایت کرد و  ادعای او درباره حساب‌های  جعلی را  عاملی برای حواس پرتی خواند و گفت که مدیرعامل اسپیس ایکس با قراردادی که امضا کرده موظف است معامله را با قیمت ۵۴.۲۰ دلار برای هر سهم انجام دهد. سهام این شرکت در روز جمعه با قیمت ۴۱.۶۱ دلار به پایان رسید.

ماسک این هفته توئیتر را به کارشکنی در ارائه مدارک مورد نیاز او متهم کرده و توئیتر هم مدعی شده که ماسک به دنبال حجم عظیمی از داده‌ها است که به موضوع اصلی پرونده بی‌ربط هستند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد