about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکایت سازمان فدرال آمریکا از دی‌لینک

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به‌تازگی سازمان فدرال تنظیم مقررات ارتباطات در ایالات‌متحده(FCC) اقدام به شکایت از شرکت مشهور تولید سخت‌افزارهای شبکه یعنی دی‌لینک کرده و مدعی شده است که تعدادی از سیستم‌های این شرکت فاقد امنیت کافی برای پیشگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی هستند.
سازمان ارتباطات فدرال در ایالات‌متحده به‌تازگی در اقدامی جالب، به دفاع از حقوق امنیتی کاربران شبکه در آمریکا پرداخته است که در نوع خود امیدوارکننده به شمار می‌رود.
این سازمان که نهاد اصلی مقررات گذاری و نظارت در امور ارتباطات است، با ارائه شکایتی از شرکت تایوانی دی‌لینک اعلام کرده است که برخی از محصولات این شرکت فاقد توانایی لازم برای ارائه خدمات امنیتی مناسب هستند.
مطابق گزارش مزبور، در بیانیه این سازمان اعلام‌شده است که برخی از محصولات شرکت دی‌لینک نتوانسته‌اند تا به پیشگیری از رخنه‌های موجود رسیدگی نمایند،‌ این در حالی است که به ادعای این نهاد، برخی از این رخنه‌ها کاملاً شناخته‌شده‌اند به‌گونه‌ای که به‌سادگی می‌توان از آن‌ها پیشگیری کرد.
براساس اطلاعات منتشرشده از سوی سازمان مذکور، ازجمله نقایص این محصولات این است که با استفاده از روش‌هایی بسیار ساده می‌توان سیستم‌هایی مانند دوربین‌های آی‌پی و روترهای شرکت دی‌لینک را موردحمله قرارداد.
در اثر این آسیب‌پذیری خطرناک، این امر می‌تواند موجب شود تا مشتریان به وب‌سایت‌های جعلی انتقال‌یافته و با کلاه‌برداری اینترنتی روبرو شوند. نحوه عملکرد این نوع حملات بر پایه استفاده از حافظه کش موجود بر روی دستگاه‌هایی مانند روترهای دی‌لینک است.
شایان‌ذکر است که این سازمان پیش‌ازاین پرونده‌هایی مشابه را بر ضد شرکت‌هایی مانند ایسوس و تورنس تشکیل داده است و به نظر می‌رسد که این سازمان برای امن سازی محیط وب جدی‌تر از همیشه است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.