about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

امروز جلسه هیئت دولت به‌صورت ویدیو کنفرانسی با حضور رهبر انقلاب انجام شد. در این جلسه شکایت رهبر از واردات گوشی آمریکایی (آیفون) توسط خود ایشان اعلام شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ به مناسبت هفته دولت، امروز جلسه هیئت دولت به‌صورت ویدیو کنفرانسی با حضور رهبر انقلاب انجام شد. در این جلسه شکایت رهبر از واردات گوشی آمریکایی (آیفون) توسط خود ایشان اعلام شد.

“مسئله‌ تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همه‌ این‌ها است؛ هرچه می‌توانیم در مورد تولید بایستی کارکنیم.
موانع تولید را برطرف کنید؛ بسیاری از این موانع در درون کشور است ،مانند: مسئله‌ی واردات بی‌رویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگی‌ها در بخشهای پایین‌دستی و مسئله مجوزها”

رهبر انقلاب در ادامه فرمودند :

“گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف‌شده. البته بخش خصوصی این کار را می‌کند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد.”

هرساله واردات غیرمجاز کالاهای غیرضروری باوجود تحریم‌های خارجی و ممنوعیت داخلی انجام می‌شود و این موضوع حساسیت اذعان عمومی و این بار شکایت رهبر انقلاب از واردات گوشی آمریکایی را نیز در پی داشته است. انتظار می‌رود که پس‌ازاین، وارادات گوشی‌های برند آمریکایی اپل، یعنی آیفون با محدودیت‌هایی همراه شود. این موضوع به‌طورقطع در اولین گام تأثیر خود را بر روی قیمت گوشی‌های آیفون در بازار نشان خواهد داد، باید شاهد جهش چند برابری این کالای لوکس در بازار باشیم.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد