about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

شرکت چینی بایدو از شکایت از تعدادی برنامه‌نویس و نیز شرکت اپل به علت عرضه نسخه‌های تقلبی بات ارنی خود در اپ استور این شرکت آمریکایی خبر داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، بات هوش مصنوعی ارنی شرکت بایدو ماه گذشته راه اندازی شده و پاسخ چینی‌ها به بات هوش مصنوعی چت جی پی تی محسوب می‌شود.

شکایت بایدو در دادگاهی در شهر پکن ثبت شده و این شرکت خواستار مجازات برنامه نویسانی است که نسخه‌های تقلبی این بات را به طور گسترده و به خصوص در فروشگاه آنلاین شرکت اپل منتشر کرده اند.

بایدودر بیانیه‌ای که اواخر روز جمعه در حساب رسمی وی چت «Baidu AI» خود منتشر کرد، اظهار داشت: «در حال حاضر، هیچ برنامه رسمی که حاوی بات ارنی باشد، وجود ندارد. تا زمان اعلام رسمی شرکت ما، هر برنامه ارنی که از اپ استور یا فروشگاه‌های دیگر می‌بینید جعلی است.»

اپل به درخواست برای اظهار نظر در این زمینه پاسخ نداده است. حداقل چهار برنامه با نام چینی ربات ارنی وجود دارد که همگی جعلی بوده و در اپ استور اپل در دسترس هستند.

منبع:

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/15 - 09:27- جرم سایبری

سرقت 1.5 میلیون فایل اطلاعاتی از شرکت ساختمانی در عربستان

کارشناسان اعلام کردند که گروه هکری وال استریت ۱.۵ میلیون فایل داده را از یک شرکت ساختمانی در عربستان سرقت کرده‌اند.

حمله
1405/07/15 - 09:01- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به دانشگاه اوساکا

دانشگاه متروپولیتن اوساکا پس از یک حمله سایبری مشکوک به باج‌افزار، بخش بزرگی از زیرساخت فناوری اطلاعات خود را از دسترس خارج و کلاس‌های درس را لغو کرد.

بازداشت
1405/07/15 - 08:55- جرم سایبری

بازداشت مغز متفکر بدافزار سرقت از خودپردازها

آنیبال الکساندر کانلون آگیره، متهم به طراحی و هدایت یکی از بدافزارهای مورد استفاده برای سرقت میلیون‌ها دلار از دستگاه‌های خودپرداز، برای نخستین بار پس از بازداشت توسط مقام‌های فدرال آمریکا در دادگاهی در ایالت نبراسکا حاضر شد.