about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکایت اپل از کوالکام به خاطر نقض حقوق هشت پتنت

اپل اخیراً در اقدامی متقابل، علیه کوالکام پرونده تشکیل داده و این کمپانی را به نقض حقوق حداقل هشت پتنت در زمینه مدیریت انرژی در پردازنده های اسنپدراگون 800 و 820 متهم کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نظر می رسد که آتش نبرد قضایی اپل و کوالکام قرار نیست به این زودی ها فروکش کند. اپل اخیراً در اقدامی متقابل، علیه کوالکام پرونده تشکیل داده و این کمپانی را به نقض حقوق حداقل هشت پتنت در زمینه مدیریت انرژی در پردازنده های اسنپدراگون 800 و 820 متهم کرده است. باید اشاره کرد که این پرونده تازه، با پرونده مشابه دیگری که مدعی می شد «سال ها» پیش از کوالکام به دنبال چنین پتنت هایی بوده تفاوت دارد؛ اپل به دنبال دریافت خسارت است.

بر هیچکس پوشیده نیست که این پرونده تازه قرار است صرفاً برای کوالکام چالش آفرینی کند. در حالی که این چیپست ها دیگر مثل سال ها پیش در حجم بالا تولید نمی شوند، در صورت موفقیت زودهنگام اپل تا زمانی که این مدل های اسنپدراگون هنوز در حال تولید و فروش هستند می توانند به درآمد کوالکام لطمه بزنند. البته چنین پرونده هایی معمولاً چندین سال طول می کشند و آن موقع، پیروزی اپل بیشتر جنبه نمادین دارد تا کاربردی.

اپل مشاجره پتنت را در طی ماه های آغازین 2017 به راه انداخت و از کوالکام به خاطر دریافت حق امتیاز غیرمنصفانه برای تکنولوژی دیگری که «ارتباطی به پتنت ندارد» شکایت کرد. کوالکام سپس آیپد و آیفون را هدف حمله قضایی خود قرار داد.

در حال حاضر هنوز مشخص نیست که چه کسی پیروز میدان خواهد بود، اما اپل ممکن است اندکی برتری داشته باشد؛ زیرا کوالکام با چندین شکایت به خاطر رفتار غیر رقابتی و دریافت حق امتیاز غیرمنصفانه روبرو شده است. اگر دادگاه تشخیص دهد که چنین رفتاری واقعاً انجام می شود، نتیجه نهایی قطعاً به نفع کوالکام نخواهد بود.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.