about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شکایت اپل از شرکت صهیونیستی NSO

شرکت سازنده آیفون به دلیل جاسوسی جاسوس افزار شرکت اسرائیلی NSO از کاربران این غول فناوری، شکایتی را علیه آن تنظیم کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت اپل به دلیل کنترل و هدف قرار گرفتن مشتریانش توسط جاسوس افزار پگاسوس شکایتی را علیه شرکت اسرائیلی NSO و همچنین شرکت مادر آن یعنی OSY تکنولوژیز تنظیم کرده است.

اپل مدعی شد دلیل این اقدام از سوی آن ها، جلوگیری از سوء استفاده بیشتر این جاسوس افزار اسرائیلی از کاربرانش می باشد.

این جاسوس افزار مخرب تا به الان بسیاری از خبرنگاران، مقامات دولتی و کارمندان حقوق بشر را هدف قرار داده است. دولت‌ها و شرکت‌های مختلفی به همین دلایل از NSO شکایت کرده اند. NSO Group با اقدام حقوقی یا انتقاد از سوی شرکتهای مایکروسافت، متا پلتفرمز(فیس بوک)، آلفابت و سیسکو سیستمز نیز روبروست. این شرکت صهیونیستی اخیرا در فهرست سیاه تجاری آمریکا قرار گرفته است. 

طبق ادعای اپل در شکایت خود، مشتریان این شرکت توسط ابزارهای NSO مورد هدف قرار گرفته اند. این شرکت فناوری ادعا می‌کند NSO بیش از ۱۰۰ حساب کاربری جعلی «اپل آی دی» ساخته تا حملات خود را انجام دهد. هرچند سرورهای اپل هک نشده‌اند، اما شرکت صهیونیستی از آنها سو استفاده کرد تا حملاتی علیه کاربران انجام دهد.

در شکایت نامه اپل آمده:

دستگاه‌های اپل ایمن‌ترین سخت‌افزار مصرف‌کننده در بازار را دارند، اما شرکت‌های خصوصی که نرم‌افزار‌های جاسوسی تحت حمایت دولتی را توسعه می‌دهند، خطرناک‌تر شده‌اند. در حالی که این تهدیدات امنیت سایبری، تنها بر تعداد بسیار کمی از مشتریان ما تأثیر می‌گذارد، ما هرگونه حمله به کاربران خود را بسیار جدی می‌گیریم و دائماً در تلاش هستیم تا امنیت و حفاظت از حریم خصوصی در iOS را تقویت کنیم تا همه کاربران خود را ایمن نگه داریم.
 

 بر اساس ادعای این غول فناوری، NSO به جز ارائه ابزارهای جاسوسی، در فراهم کردن سرویس های مشاوره ای حملات نیز نقش دارد. 

اپل تصمیم دارد غرامتی که از این شکایت به دست می‌آورد را همراه ۱۰ میلیون دلار به گروه‌های تحقیقات نظارت سایبری از جمله «سیتیزن لب»(گروهی که حملات جاسوس افزارNSO را کشف کرد) اهدا کند. آن ها مدت‌هاست در مورد جزئیات حملات پگاسوس کار می‌کنند.

شرکت اپل این شکایت را در دادگاه منطقه ای منطقه شمالی کالیفرنیا تنظیم کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.