about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

یکی از سهام‌داران IBM مدعی است که مسئولین این شرکت نتوانستند عدم ارتباط IBM را با پروژه‌ی جاسوسی پریسم نشان دهند.

موسسه خبری سایبربان: یکی از سهام‌داران IBM مدعی است که مسئولین این شرکت نتوانستند عدم ارتباط IBM را با پروژه‌ی جاسوسی پریسم نشان دهند و این امر فروش سخت‌افزارهای این شرکت را به ویژه در چین کاهش داد و سبب شده دولت چین ارتباط خود با این شرکت و فناوری‌های آن را قطع نماید.

به گزارش آی‌بی‌ام در ماه اکتبر ٪۲۲ کاهش سود در بازار چین رقم خورده و در ماه سپتامبر نیز مایکروسافت اعلام کرد که چین ضعیف‌ترین بازار را برای این شرکت داشته است.

مرکز مطالعات استراتژیک واشنگتن در ماه نوامبر اعلام کرد که ظاهراً آی‌بی‌ام به همراه سیسکو و مایکروسافت در پاسخ به گزارشات رسانه‌ای مبنی بر ارتباط شرکت‌های آمریکایی با NSA مورد تحریم کشور چین قرار گرفته‌اند.

به گفته‌ی کارشناسان افزایش تنش‌ها بین چین و آمریکا پیامدهای بسیاری را برای شرکت‌هایی چون سیسکو رقم خواهد زد، چرا که چین بزرگترین مشتری سیسکو می‌باشد.

این روزها آژانس امنیت ملی آمریکا به سبب اقدامات جنجال‌برانگیز خود با هدف جمع‌آوری اطلاعات تحت فشارهای زیادی است. از جمله‌ی این اقدامات می‌توان به جاسوسی بر روسای جمهور مکزیک و آلمان، نصب تجهیزات جاسوسی در سفارت‌خانه‌های خارجی، ایجاد بدافزاری که بیش از ۵۰۰۰۰ رایانه را آلوده کرده، نفوذ به شبکه‌های مایکروسافت و گوگل و حتی نفوذ به بازی‌های چند نفره آنلاین اشاره کرد.

ظاهراً این مرکز به متحدان آمریکا وعده داده بود که این اقدامات جاسوسی را علیه آن‌ها به کار نخواهد بست اما در عمل و در پشت پرده متحدان خود را نیز مورد پایش و جاسوسی قرار می‌دهد./

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/21 - 08:50- آمریکا

کاهش 5 درصدی نیروی کار شرکت سایبری کروداسترایک

کروداسترایک (CrowdStrike)، غول امنیت سایبری آمریکایی، از کاهش ۵ درصدی نیروی کار خود خبر داد.

هوش
1404/02/21 - 08:38- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

با کمک هوش مصنوعی شبیه سازی از یک مرد فوت شده ساخته شد تا در دادگاهی در ایالت آریزونا آمریکا قاتل خود را مخاطب قرار دهد.

رقابت
1404/02/21 - 08:35- فیس بوک

رقابت جدید متا با ایکس

شرکت متا اعلام کرد نمایش آزمایشی تبلیغات ویدیویی در اپ Threads با حضور محدود تبلیغ‌دهندگان آغاز شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.