about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تیک‌تاک و وی‌چت از دولت آمریکا به‌خاطر ممنوعیت احتمالی شکایت کرده‌اند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ تیک‌تاک تنها موردی نیست که از دولت ترامپ به دلیل دستور اجرایی صدر شده و ممنوعیت در ایالات متحده شکایت کرد. «The Financial Times» گزارش داد که اتحادیه کاربران وی‌چت از دولت آمریکا به‌خاطر ممنوعیت احتمالی وی‌چت شکایت کرده است.

گروه کاربران ادعا كردند كه این دستور، نقض آزادی بیان متمم اول قانون اساسی (First Amendment) است و به طور ناعادلانه جامعه چینی را در ایالات متحده هدف قرار داده است که اغلب از وی‌چت برای گفتگو با دوستان و خانواده در چین استفاده می‌كنند.

این اتحادیه همچنین گفت که دستور اجرایی ترامپ حقوق متمم پنجم قانون اساسی (Fifth Amendment) در مراحل مقرر را نقض کرده و مشخص نیست که کدام تعاملات تحت پوشش این حکم قرار دارند. به عنوان مثال، آیا پیام‌ها و بارگیری‌ها پوشش داده شده‌اند؟ در حالیکه قرار است وزارت بازرگانی آمریکا دستور اجرایی ترامپ را تفسیر کند، گروه وی‌چت ادعا می‌کند که شروع کار بسیار ابهام دارد.

وکلا همچنین اظهار داشتند که بسیاری از کاربران برنامه پیام‌رسان به خوبی از پتانسیل نظارت از جمله ایالات متحده آگاه بودند. آنها (نه دولت) باید در مورد استفاده یا عدم استفاده از برنامه تصمیم می‌گرفتند. شاکیان پرونده امیدوارند که حکم دادرسی مقدماتی را به دست آورند و به دنبال اجرای دادخواست و مسدود کردن دستور اجرایی هستند.

این دادخواست تضمین شده نیست؛ کاخ سفید و بقیه تأکید دارند که برنامه‌های اجتماعی ساخت چین مانند وی‌چت و تیک‌تاک تهدیدهای امنیت ملی محسوب می‌شوند و دولت چین آنها را مجبور به ارسال اطلاعات حساس کرده است. این نظر می‌تواند به شدت در پرونده دولت نقش داشته باشد.

کارشناسان معتقدند که هیچ شواهدی در دسترس عموم وجود ندارد، با این وجود نقض قانون اساسی ادعا شده در صورت صحت قابل توجه خواهد بود. برای این موضوع، یک حکم موقت به خودی خود مفید خواهد بود و باعث خرید زمان برای یک دفاع قوی‌تر می‌شود؛ و دراین صورت دولت هم شاید کمتر به یک ممنوعیت آشکار تمایل نشان دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد