about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت از اپل و نقض حق ثبت اختراع

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اپل با یک شکایت عجیب و جالب در زمینه نقض حق اختراع و حقوق مالکیت معنوی یکی از شرکت‌های فناوری به نام Corydoras Technologies مواجه شده که مربوط به نحوه برقراری تماس تلفنی با آیفون است.

شرکت یادشده که به علت شکایت‌های متعدد از دیگر مؤسسات فناوری تجاری شهرت دارد، شکایت خود را تقدیم دادگاهی در تگزاس کرده است.

بر طبق این شکایت فناوری مورداستفاده اپل برای برقراری تماس‌های تلفنی صوتی FaceTime  در آیفون 4 به بعد و تمامی مدل‌های آی پد قبلاً توسط Corydoras Technologies به ثبت رسیده و اپل موظف به کسب اجازه از آن بوده، اما از این کار خودداری کرده است.

نکته جالب اینکه شرکت یادشده iPod touch را در شکایت خود نگنجانده، این در حالی است که نسل چهارم به بعد iPod touch از قابلیت تماس صوتی FaceTime پشتیبانی می‌کند.

شرکت مذکور حتی مدعی است فناوری‌های ارسال و دریافت ایمیل با آیفون و آی پد، بلوکه کردن تماس‌ها و انتقال بی‌سیم داده‌ها نیز متعلق به آن بوده و اپل بدون اجازه از آن‌ها استفاده کرده است. Corydoras Technologies اختراعات ثبت‌شده‌ای را که مبنای شکایت خود قرار داده خریداری کرده و ابهام و قابلیت تفسیر آن‌ها دست این شرکت را برای شکایت از رقبا باز گذاشته است. به نظر می‌رسد هدف شرکت یادشده کسب شهرت و اعتبار و کسب درآمد از طریق دریافت خسارت باشد.

تازه ترین ها
سرقت
1404/04/08 - 11:08- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۲.۲ میلیون نفر در حمله سایبری به فروشگاه‌های آمریکایی

شرکت هلندی آهولد دلهایزه که مالک ده‌ها برند بزرگ سوپرمارکت‌های آمریکایی است، اعلام کرد اطلاعات بیش از ۲.۲ میلیون نفر در جریان یک حمله سایبری در نوامبر گذشته از سیستم‌های این شرکت به سرقت رفته است.

هدفگذاری
1404/04/08 - 10:59- آمریکا

هدفگذاری هزینه‌های اعضای ناتو

متحدان ناتو این هفته به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، هزینه‌های دفاعی خود را ظرف یک دهه به ۵٪ از تولید ناخالص داخلی افزایش خواهند داد.

نقض
1404/04/08 - 10:47- اروپا

نقض قوانین حریم خصوصی داده‌های اروپا توسط بامبل

بر اساس شکایتی که توسط یک سازمان تأثیرگذار در حوزه حریم خصوصی داده‌ها تنظیم شده، همکاری شرکت برنامه بامبل با اوپن ای آی، نقض مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.