about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت سوئدی اریکسون از اپل به علت استفاده بدون مجوز از اختراع‌های ثبت شده این شرکت در حوزه فناوری های نسل پنجم شکایت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، اریکسون به علت عدم دریافت مجوز از سوی اپل برای استفاده از فناوری های انحصاری نسل پنجم این شرکت در گوشی های آیفون شکایت کرده است.

ابتدا دو شرکت برای توافق در این زمینه با یکدیگر مذاکره کردند. ولی شکست مذاکرات موجب شد هر دو طرف از یکدیگر شکایت کرده و اختلافاتشان را از طریق دادگاه پیگیری کنند. مذاکرات دو طرف بر سر تمدید یک مجوز هفت ساله برای استفاده از حق اختراع های مخابراتی اریکسون بود که برای اولین بار در سال 2015 منعقد شده بود.

اریکسون ابتدا در ماه اکتبر شکایت کرد و مدعی شد اپل در تلاش است تا نرخ حق امتیاز پرداختی را به طور نامناسب کاهش دهد. در مقابل این شرکت سازنده آیفون در ماه دسامبر شکایتی را تنظیم کرد و طرف سوئدی را متهم به استفاده از "تاکتیک های قلدرمابانه" برای تمدید توافق قبلی کرد.

دعواهای حقوقی مربوط به ثبت اختراع در بین شرکت های فناوری بسیار رایج است، زیرا درآمد ناشی از پیروزی در این منازعات می تواند در طول مدت قرارداد به مقادیر قابل توجهی برسد. شرکت هایی مانند اریکسون برای هر گوشی نسل پنجم بین 2.5 تا 5 دلار به دست خواهند آورد.این شرکت سوئدی هر سال حدود 5 میلیارد دلار در حوزه تحقیقات سرمایه گذاری کرده و دارای بیش از 57000 حق ثبت اختراع است و درآمد ناشی از اعطای مجوز استفاده از اختراعات مذکور آن تقریباً یک سوم سود عملیاتی آن را تشکیل می دهد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.