about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مشتریان شرکت مخابرات ایران، می‌توانند مشکلات خود را در سامانه "رسیدگی به درخواست‌ها و شکایات مخابرات" ثبت کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، مجموعه بازرسی به‌عنوان چشم بینا و گوش شنوای سازمان، مسئولین را در بالا بردن سطح دقت، سرعت، روند کاری و بهبود عملکرد مجموعه یاری می‌کند.
بر اساس این گزارش، بخش بازرسی شرکت مخابرات ایران در راستای توسعه درگاه‌های ارتباطی، علاوه بر وب‌سایت به نشانی bazresi.tci.ir، با ایجاد درگاهی در کنار صفحه رسمی اینستاگرام شرکت مخابرات ایران، به نشانی bazresi_ tci_iran آماده دریافت تمام نظر‌ها، پیشنهادات و انتقادات، کارکنان، مشتریان و مخاطبان از مسائل مختلف درون و بیرون سازمان در مسائل مختلف است.
 

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.