about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک شکاف در اپ اندروید تیک تاک کشف و ترمیم شد که به هکرها اجازه دسترسی به هر حساب کاربری که روی لینکی حاوی بدافزار کلیک کنند، می داد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از ورج، به این ترتیب صدها میلیون کاربر این پلتفرم در معرض خطر قرار داشتند.

تیم تحقیقات ۳۶۵ Defenter مایکروسافت جزئیات سواستفاده از حساب های کاربری با یک کلیک را در پستی وبلاگی فاش کرده است. البته این شکاف امنیتی هم اکنون ترمیم شده است.

شکاف امنیتی مذکور و حملات ناشی از آن«یک نقطه ضعف جدی» عنوان شده اند. در این شیوه پس از آنکه کاربر دستگاه اندروید روی لینکی خاص کلیک می کرد، تمام اطلاعات حساب تیک تاک وی بدون اطلاع اش سرقت می شد. همچنین پس از کلیک کاربر روی لینک حاوی بدافزار،هکر می تواند به تمام قابلیت های اصلی حساب کاربری از جمله توانایی آپلود پست و ویدئو، ارسال پیام به کاربران دیگر، مشاهده ویدئوهای شخصی ذخیره شده درحساب، دسترسی یافتند.

تاثیر این شکاف امنیتی بسیار وسیع بوده زیرا نسخه های مختلف اپ اندروید تیک تاک را در بر می گرفته است. از سوی دیگر باید توجه داشت در کل اپ مذکور بیش از ۱.۵ میلیارد بار در گوگل پلی دانلود شده است. البته هنوز شواهدی درباره سواستفاده از این شکاف رصد نشده است.

طبق جزئیات منتشر شده در پست وبلاگی، شکاف امنیتی روی قابلیت deep link در اپ اندروید وجود داشته است. قابلیت مذکور به سیستم عامل دستگاه دستور می دهد تا اجازه پردازش لینک ها به شیوه ای خاص در برخی اپلیکیشن ها را فراهم کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد