about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

به تازگی نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی پس از محدودیت‌های اخیر برگزار گردید تا درباره سرنوشت بسیاری از پلتفرم‌های خارجی مانند واتساپ و اینستاگرام تصمیم گیری شود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ ظاهراً دولت همان رویکرد پرهیز از تصمیم گیری عجولانه درباره پلتفرم های خارجی و شبکه های اجتماعی که بخشی از کسب و کار مردم بر بستر آنها شکل گرفته را اتخاذ کرده است.

تداوم محدودیت های اعمالی امنیتی بر این پلتفرم‌ها، تلاش برای وادار ساختن آنها به رعایت قوانین ضد گسترش خشونت و تمرکز بر حمایت از اکوسیستم استارتاپی داخلی از دیگر رویکردهای دولت عنوان شده است.
شورای‌ عالی فضای مجازی درجدیدترین جلسه خود ضمن بررسی آخرین وضعیت فضای مجازی کشور و میزان پیشرفت شبکه ملی، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها و سکوهای داخلی برای توسعه خدمات داخلی و تقویت اقتصاد دیجیتال بر روی این شبکه تاکید کردند.

فیلترینگ دائمی واتساپ و اینستاگرام در شورای‌ عالی فضای مجازی رای نیاورد
در جلسه شورای‌ عالی فضای مجازی که عصر سه‌شنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، گزارشی از وضعیت فضای مجازی کشور و میزان پیشرفت شبکه ملی ارائه و راهکارهای تقویت زیرساخت‌های شبکه ملی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه با تاکید بر ضرورت توسعه خدمات داخلی و تقویت اقتصاد دیجیتال بر روی شبکه ملی اطلاعات، مقرر شد زیرساخت‌ها و سکوهای داخلی توسط دولت تقویت و برای حضور بیشتر کاربران داخلی تمهیدات و تسهیلات لازم پیش‌بینی شود.

تازه ترین ها
همکاری
1404/02/24 - 14:43- هوش مصنوعي

همکاری آمازون با شرکت هیومِین عربستان

شرکت آمازون از همکاری جدید خود با شرکت هوش مصنوعی هیومِین عربستان سعودی خبر داد.

حمایت
1404/02/24 - 14:11- سایرفناوری ها

حمایت چین از نوآوری‌های علمی و فناوری این کشور

چین اعلام کرد حمایت مالی از نوآوری‌های علمی و فناوری را تسریع خواهد کرد.

تهدید
1404/02/24 - 13:44- هوش مصنوعي

تهدید شرکت متا توسط گروه حقوقی اتریشی

یک گروه حقوقی اتریشی، شرکت متا را به دلیل استفاده از داده‌های اتحادیه اروپا تهدید به صدور حکم منع کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.